Gökçek, Arınç Polemiğine Noktayı Koydu: Emir Demiri Keser

Melih Gökçek, Arınç'la yaşadığı polemikle ilgili, ' Başbakan konuşulmaması gerektiğini ifade etti. AK Partililerde parti disiplini vardır. Emir demiri keser. ' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Gökçek, Arınç Polemiğine Noktayı Koydu: Emir Demiri Keser

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Bülent Arınç ile yaşadığı polemikle ilgili 'Başbakan konuşulmaması gerektiğini anlatım etti. AK Partililerde parti disiplini vardır. Emir demiri keser. Fitneye ateş dökmeyiz söndürürüz' diyerek yeri koydu.

'EMİR DEMİRİ KESER'

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı istifaya çağrı eden Melih Gökçek, kameraların karşısına çıkarak 'Ben Bülent Arınç'la ilgili düşüncelerimi tweetle söyledim. O da yanıt verdi. AK Partililerde parti disiplini vardır. Emir demiri keser. Bundan sonra da ben konuşmadım. Konuşmaktan kaçan bir tanesi olmadığımı dünya bilir. Bir daha da bu konu üstünde konuşmayacağım. Dün akşam Başbakanımız konuşulmaması gerektiğini söyledi. Başbakanımızın buyruğu başım üstünde. Bugünden sonra herhangi bir biçimde bu konu üstünde en ufak bir yanıt vermeyeceğim. Bizim partimiz CHP değil, umumi başkanım Kılıçdaroğlu değil. AK Parti, CHP değildir. AK Parti'de emir verilir, o emir yerine getirilir. Başbakan'ın buyruğu üstüne bundan sonra konuşmayacağım' diye konuştu.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar