Göçük altında kalan Afgan işçi hastanede hayatını kaybetti

Manisa’da yer altı otoparkı inşaatı sırasında meydana gelen göçükte ağır yaralanan Afgan asıllı işçi 21 yaşındaki Salman Muhammad Jawad, kaldırıldığı Manisa Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Göçük altında kalan Afgan işçi hastanede hayatını kaybetti

Manisa’da yer altı otoparkı inşaatı sırasında meydana gelen göçükte ağır yaralanan Afgan asıllı işçi 21 yaşındaki Salman Muhammad Jawad, kaldırıldığı Manisa Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Manisa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerinin bir saatin üzerinde süren çalışmaları sonucu toprak altında çıkarılan Jawad, bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Manisa’da yer altı otoparkı inşaatı sırasında meydana gelen göçükte, biri ağır iki kişi yaralanmıştı. Anafartalar Mahallesi'ndeki Emekliler Parkı Yer Altı Otoparkı inşaatı sırasında, duvarlardan birinde henüz belirlenemeyen bir sebeple toprak kayması sonucu göçük meydana gelmiş, yaralanan 68 yaşındaki Şükrü Ergünce Manisa Devlet Hastanesi’ne kaldırılmış, toprak altında kalan Afgan asıllı Jawad ise bir saatten fazla süren bir çalışmayla çıkarılabilmişti. Salman Muhammad Jawad’a sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yapmış, daha sonra ağır yaralı olarak Manisa Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı. CİHAN

Yorumlar