GMKA'nın mali destek programına ilk müracaat Balıkesir Üniversitesi'nden

Balıkesir ve Çanakkale illerini kapsayan Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA)'nın, 14 milyon 200 bin lira bütçeli 2014 yılı mali destek programına ilk müracaat Balıkesir Üniversitesi'nden geldi.

Google Haberlere Abone ol
GMKA'nın mali destek programına ilk müracaat Balıkesir Üniversitesi'nden

Balıkesir ve Çanakkale illerini kapsayan Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA)'nın, 14 milyon 200 bin lira bütçeli 2014 yılı mali destek programına ilk müracaat Balıkesir Üniversitesi'nden geldi. GMKA'nın 16 Aralık 2013 tarihinde ilan ettiği programa üniversite, 24 Ocak 2014'te "Öncelikli Sektörler Mali Destek Programı" kapsamında başvurdu.

Ajanstan yapılan açıklamada, Öncelikli Sektörler ve Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı'na son başvuru tarihinin 21 Şubat olduğu bildirildi. Bu tarihe kadar bütün başvuru sahiplerinin, Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden müracaatını tamamlaması gerekiyor. KAYS girişi tamamlanan projeler için sistem tarafından üretilen ve yetkili kişilerce her sayfası imzalanan proje başvuru dökümanları, destekleyici belgelerle birlikte kapalı arşiv klasörü içinde, ajansın Balıkesir merkez ya da Çanakkale Yatırım Destek ofislerine, 28 Şubat saat 17.00'ye kadar ulaştırılacak. 21 Şubat saat 20.00'ye kadar KAYS girişi tamamlanmayan başvuru dosyaları kabul edilmeyecek. Ayrıca 28 Şubat tarihinde belirtilen saate kadar iletilmeyen başvuru dosyaları da KAYS girişi tamamlanmış olsa dahi GMKA tarafından geri çevrilecek. CİHAN

Yorumlar