Gizem'in annesi: Kızım kaçırıldı, yoksa eve gelirdi

Adana'da dün öğle saatlerinden bu yana kayıplara karışan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz’den halen haber alınamadı. Anne Hatice Akdeniz, kızının kaçırılmasından şüphelendiğini belirterek, yetkililerden kızının bulunması için çalışma...

Google Haberlere Abone ol
Gizem'in annesi: Kızım kaçırıldı, yoksa eve gelirdi

Adana'da dün öğle saatlerinden bu yana kayıplara karışan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz’den halen haber alınamadı. Anne Hatice Akdeniz, kızının kaçırılmasından şüphelendiğini belirterek, yetkililerden kızının bulunması için çalışma yapmalarını beklediklerini söyledi. Polisin de haber verilmesine rağmen arama çalışmalarına geç katıldığını iddia eden gözüyaşlı anne, "Kızım kaçırılmasıydı şimdiye kadar eve gelirdi." dedi.

Merkez Seyhan ilçesi Tellidere Mahallesi 72100 sokakta oturan Hatice-Mustafa Akdeniz çiftinin 4 çocuğundan en küçüğü Gizem, dün öğle saatlerinden bu yana kayıp. Anne Hatice Akdeniz, kızını dün öğle saatlerinden bu ya aradıklarını, üzerinde kırmızı tişört, mavi kot pantolon ile kırmızı terliği olduğunu söyledi. Kendisinin pazara gitmek için evden çıktığında kızının da arkasından geldiğini fark ettiğini söyleyen Hatice Akdeniz, "Kendisine eve gitmesini söyledim, gitti. Pazara gittikten sonra evden çıkmış arkadaşlarıyla oynamak için." dedi.

Pazardan geldiğinde Gizem’i göremediğini anlatan Akdeniz, "Parka geldim, arkadaşlarına sordum. Hiçbiri görmediğini söyledi. Daha sonra komşularımla birlikte her yeri aradık, parkları, apartmanları, dün 12.30’dan beri. Halen bulamıyorum. Polise haber verdik, onlar da arıyorlar. Arıyorlar ama hiçbir sonuç yok. Arama çok yetersiz. Dün polis 16.00’dan sonra geldi. Akşam arama yapmadı, biz sabaha kadar kendi çabalarımızla aradık çocuğumuzu. Bugün bir apartmanın kamera görüntüsünden çıktı çocucuğum. Dün çok istedik o kameranın açılmasını bir türlü polisler gelip açmadılar. Çocuğum orada pazarda görünüyor. Şu an arama yapıyorlar ama ne şekilde yapıyorlar bilmiyorum." diye konuştu.

Şüphelendiği kimsenin olmadığını kaydeden Hatice Akdeniz, kızının kaçırıldığını düşünüyor. Anne Akdeniz, şunları kaydetti: "Çünkü kaybolacak, evinin önünden gidecek bir çocuk değil. Çok zeki bir çocuk çünkü, evini bilen mahallesini bilen, sokağını bilen, annesini babasının isimlerini rahatlıkla söyleyebilecek, ev adresini verebilecek bir çocuk. Kaçırılmasa benim çocuğum gelirdi. Allah rızası için ben iki gündür yalvarıyorum. Sokak sokak arıyorum Allah’ın bir kulu getirmiyor. Kaçırılmasıydı çoktan evine gelirdi o."

Belediye başkanları ve valiye de seslenen anne Akdeniz, “Halkınızı düşünüyorsanız gelin halkın yanında olun. Ben çaresizim evladımın acısını yaşıyorum. Sen iyi bir başkansan gel benim yanımda ol. Acıma ortak ol. Ben nasıl dayanacağım buna.” deyip gözyaşı döktü.

Bu arada, polis ekipleri de mahalle ve sokaklarda arama yapıyor. Polis, bir pazarcıyı küçük kızı en son gördüğü iddiasıyla bilgisine başvurdu. Çalışmalar sürüyor.

CİHAN

Yorumlar