GİŞHAD'tan Belediye Başkanı Aksu’ya ziyaret

Giresun İş Hayatı Dayanışma Derneği (GİŞHAD) Yönetim Kurulu Üyeleri, 2. kez belediye başkanı seçilen CHP'li Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. GİŞHAD Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kılıç ve...

Google Haberlere Abone ol
GİŞHAD'tan Belediye Başkanı Aksu’ya ziyaret

Giresun İş Hayatı Dayanışma Derneği (GİŞHAD) Yönetim Kurulu Üyeleri, 2. kez belediye başkanı seçilen CHP'li Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. GİŞHAD Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kılıç ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyaret sıcak bir atmosferde gerçekleşti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aksu, Giresun halkının kendisine vermiş olduğu bu görevi layıkıyla yerine getireceğini belirtti. Bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da Giresun Halkı’nın güvenine layık olacaklarını ve daha yaşanabilir bir Giresun için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Giresun tarihinde ilk kez üst üste seçilen belediye başkanı ünvanını da kazanan Aksu, “Her zaman Giresun halkının yanında oldum. İnsanların talepleri var. Kimi cenazesinde, kimi düğünün de, kısacası tatlı ve acı günlerinde yanında olunmasını ister. Biz onları yaptık. En nefret ettiğim tabir 'halka inme' tabiri, ben halkım zaten ne inmesi, halk benim zaten. Sanki halk aşağıda oturuyor, biz yukarıda bir yerlerdeyiz. Yok böyle bir şey halk biziz ve o insanının maddi manevi her hissiyatına değer verirseniz başarılı olursunuz ama özellikle de oturdukları masa başından Türkiye ye şekil koymaya kalkarsanız başarılı olamazsınız. Siyaset 30 Mart akşamı bitti. Bizim kimseyle düşmanlığımız yok. Giresun’a hizmet etmek tek amacımız" diye konuştu.

GİŞHAD Başkanı Şenol Kılıç, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun, halkla iç içe bir tavır sergileyerek, şehre bir değer kattığını belirtti. Giresunlu işadamları olarak şehrin kalkınması için ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini ifade eden Kılıç, STK ve belediye işbirliğinde kazananın Giresun olacağını söyledi. CİHAN

Yorumlar