GİŞHAD Kadın Girişimciler Komisyonu 2. yaş gününü kutladı

Giresun’da faaliyetlerini sürdüren Giresun İş Hayatı Dayanışma Derneği (GİŞHAD) Kadın Girişimciler Komisyonu, ikinci yaş kutlamasını gerçekleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
GİŞHAD Kadın Girişimciler Komisyonu 2. yaş gününü kutladı

Giresun’da faaliyetlerini sürdüren Giresun İş Hayatı Dayanışma Derneği (GİŞHAD) Kadın Girişimciler Komisyonu, ikinci yaş kutlamasını gerçekleştirdi. Hüseyin Restaurant’ta düzenlenen ikinci yaş günü etkinliğine yoğun katılım oldu. Etkinliğe Giresun Belediye Başkanı’nın eşi Müge Aksu, CHP ve MHP Kadın Komisyonu üyeleri, KARGİD Trabzon Kadın Girişimciler Komisyon Başkanı Dt. Aydan Demet ve çok sayıda iş kadını katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasında konuşan GİŞHAD Kadın Komisyonu Başkan Vekili Ayşe Yılmaz, GİŞHAD bünyesinde oluşturulan Kadın Girişimciler Komisyonu'nun 5 Ocak 2012 tarihinde sekiz bayan üyesi ile faaliyetlerine başladığını, bugün itibari ile farklı sektörlerde çalışan 25 kadın girişimci üyesi ile emin adımlarla büyümekte ve ilerlemekte olduklarını belirtti.

Kadın girişimciler olarak amaçlarının, Giresun'daki iş kadınlarının dayanışmasını artırarak farkındalık oluşturmak olduğunu belirten Yılmaz, ”İş dünyasında varılmak istenen başarı, kadın erkek eşitliğinin ekonomik alanda da yükselmesi ile yakından alakalıdır. Kadın elinin iş dünyasına müdahalesi ile ancak topyekün bir ilerleme kaydedilebilir. Girişimci kadınlar olarak bizler, ancak ekonomik alandaki karar alma süreçlerinde de aktif hale gelerek başarılarımızı artırabiliriz. Karşılaştığımız bütün zorluklara rağmen biz kadınların ekonomik alandaki çabaları takdire şayandır. Bu bağlamda ben, iş dünyasında emeği ile çalışan tüm kadınlara, komisyonumuz adına teşekkür eder, çalışma hayatlarında başarılar ve bol kazançlar dilerim.” dedi.

Düzenlenen kutlamada, 'Yılın Kadın Girişimcilik' plaketi Yeşim Hotmanoğlu’na verilirken, 'Yılın Üyeleri' plaketleri de Elif Yılmaz ve Berna Menteşe’ye verildi. Düzenlenen kutlama yeni üyelere rozet takdimi ve çekilişle sona erdi.
CİHAN

Yorumlar