Gişeyi aynı anda geçmek isterken hayatını kaybetti

Tuzla Orhanlı gişelerinden aynı anda geçmeye çalışan 2 otomobil çarpıştı. Kazada, gişe duvarına çarpan otomobilin 55 yaşındaki sürücüsü feci şekilde hayatını kaybetti, diğer sürücü ise ağır yaralandı.Olay, TEM otoyolundan Orhanlı’ya...

Google Haberlere Abone ol
Gişeyi aynı anda geçmek isterken hayatını kaybetti

Tuzla Orhanlı gişelerinden aynı anda geçmeye çalışan 2 otomobil çarpıştı. Kazada, gişe duvarına çarpan otomobilin 55 yaşındaki sürücüsü feci şekilde hayatını kaybetti, diğer sürücü ise ağır yaralandı.

Olay, TEM otoyolundan Orhanlı’ya girişteki gişelerde meydana geldi. İddialara göre; iftara yetişmek için acele eden Fatih Horoz’un kullandığı 34 GE 0327 plakalı otomobil ile Mustafa Kurtoğlu’nun (55) kullandığı 41 NY 529 plakalı otomobil, aynı anda gişelerden geçmek istedi. Bu sırada birbirlerini sıkıştıran otomobillerden biri büyük hızla gişe duvarına çarptı. Diğer otomobil ise son anda yan gişeye geçerek beton duvara çarpmaktan kurtuldu. Gürültüyü duyan çevredeki vatandaşlar hemen olay yerine koştu.

Otomobil içinde ağır yaralanan Mustafa K. için ambulans çağrıldı. Bir süre sonra gelen sağlık ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Hurdaya dönen otomobildeki ceset, itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı. Torbaya konulan Mustafa Kurtoğlu’nun cesedi, ambulansla Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Ağır yaralanan Fatih Horoz ise ambulansla Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Kaza nedeniyle Orhanlı gişelerinde trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı. Olay nedeniyle hurdaya dönen araçların kaldırılmasından sonra trafik normale döndü.

Görgü tanıkları, iki otomobilin de aynı anda gişeden geçmeye çalıştığını, bu sırada kazanın meydana geldiğini söyledi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

CİHAN

Yorumlar