Gimat Mağazalar zinciri 8. şubesini törenle hizmete açtı

Yozgat’ta gıda sektörünan öncü kuruluşlarından Gimat Mağazalar zinciri 8. şubesini düzenlenen törenin ardından hizmete açtı.

Google Haberlere Abone ol
Gimat Mağazalar zinciri 8. şubesini törenle hizmete açtı

Yozgat’ta gıda sektörünan öncü kuruluşlarından Gimat Mağazalar zinciri 8. şubesini düzenlenen törenin ardından hizmete açtı.

Bahçeşehir Mahallesi, Emniyet Müdürlüğü mevkiinde açılan ve 750 metrekare kapalı alana kurulu mağazanın açılış törenine Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Belediye Başkanı Yusuf Başer, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, TSO Başkanı Metin Özışık, Gimat Mağazalar Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Özışık, davetliler ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Firma sahibi Zzafer Özışık, yaptığı konuşmada, Yozgat’tan kazandığını yine Yozgat’a yatırım yaparak halkın hizmetine sunduklarını söyledi. Özışık, "Halkımızın bize olan güveni sayesinde bugün 8. mağazamızın açılışını gerçekleştiriyoruz. İnşallah daha nice açılışları halkımızla hep birlikte yapacağız." dedi.

Vali Yazıcı da bu tür işletmelerin il ekonomisinin gelişmesine önemli katkılar sağlayacağını belirtti. Yazıcı, "Yozgatımızın iki adet ana caddesi var. Bunlardan bir tanesi Lise Caddesi, diğeri ise şu an üzerinde bulunduğumuz ana yol güzergahı. Bir memleketin aynası ve güzelliği, insanlar oradan geçtiği zaman oradan ne anladığıdır. Baktığı zaman ne kadar hoşlandığıdır. Bu ana yol üzerinde böyle bir müessesenin yapılmış olması bizler için bir sevinç kaynağıdır. Yaklaşan mahalli seçimler öncesinde barış ve kardeşlik duyguları içerisinde tüm aday arkadaşlarımızın bir araya gelmiş olması da bir başka güzellik. Ayrıca, mübarek cuma gününde olmamız da ayrı bir güzellik. Ben bu üç güzelliğin de hayırlar ve uğurlar getirmesini temenni ediyorum. Bizim ana hedeflerimizden bir tanesi resmi kurumlarımız, mahalli yönetimlerimiz, siyasi ve sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte düşündüğümüz şey Yozgat merkez ilçenin nüfusunu 100 binlerin üzerine çıkartmaktır. Bunu da inşallah önümüzdeki senelerde bitecek olan hastanemizle ve ihalesi tamamlanmış olan yer teslimi yapacağımız hükümet konağımızla, 2 sene içerisinde tamamlanacak olan spor vadisi ile çamlık projesi ile bu ivmeyi, bu güzelliği yakalayacağımızı umuyorum ve buna gönülden inanıyorum. Tabii müessese kurmak ve bunu yıllara sâri işletmek çok kolay bir hadise değildir. Ayrıca, 250-300 kişiye ekmek vermek ve buna vesile olmak kutsal bir görevdir, güzel bir vazifedir. Bu manada insanlara rızık vermeye vesile olan işletmelerin sayısının artmasının diliyorum." dedi.

Konuşmaların ardından, İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu tarafından okunan dua ve kurban kesimi sonrası Vali Yazıcı ve protokol üyeleri, 8. Gimat şubesinin açılış kurdelesini keserek mağazayı gezdi.
CİHAN

Yorumlar