Gezi Parkı’nda köpek dehşeti

Taksim Gezi Parkı’nda sahibinin dolaştırmaya getirdiği rottweiler cinsi köpek, eşiyle birlikte adres soran Ercüment Sağlamyürek’e (62) saldırdı. Köpeğin ısırdığı yaşlı adam hastaneye kaldırıldı. Taksim Gezi Parkı’nda eşi Berrin...

Google Haberlere Abone ol
Gezi Parkı’nda köpek dehşeti

Taksim Gezi Parkı’nda sahibinin dolaştırmaya getirdiği rottweiler cinsi köpek, eşiyle birlikte adres soran Ercüment Sağlamyürek’e (62) saldırdı. Köpeğin ısırdığı yaşlı adam hastaneye kaldırıldı.

Taksim Gezi Parkı’nda eşi Berrin ile birlikte yürüyen Ercüment Sağlamyürekli, rottweiler cinsi köpeği ile parkta duran bir kişinin yanına giderek Anadolu yakasına nasıl gidebileceklerini sordu. Bu sırada köpek, Ercüment Sağlamyürekli’nin sahibine zarar vereceğini zannetti ve Sağlamyürekli’yi karnından ısırdı. Yaralanan Sağlamyürekli için olay yerine ambulans çağrıldı. Yaralı Sağlamyürekli, ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlamyürekli, tedavisinin ardından hastaneden ayrıldı. Adres sormak için gittiği şahsın yanındaki köpeğin ısırdığını söyleyen Sağlamyürekli, "Adres soruyordum elimi kaldırdım o esnada köpek üstüme fırladı. Başka bir şey yok." dedi.

Eşiyle birlikte Ercüment Sağlamyürekli’nin adres sorduğunu ifade eden görgü tanıkları ise “Yaşlı adam bir şeyler anlatırken, kollarını hareket ettirdi. Zannediyorum ki bu sırada köpek sahibine zarar verileceğini düşündü ve yaşlı adamı karnından ısırdı. Ancak yaralının hayati tehlikesi yoktu. Ayakta ambulansa bindirildi.” diye konuştu.

Olay yerine gelen polis ekipleri, köpeğin sahibinin ifadesine başvurdu. Rottweiler cinsi köpek ise gözlem altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

CİHAN

Yorumlar