Gezer ailesine Büyükşehir'den yardım eli

Kayseri Mimarsinan bölgesinde yaşayan yardıma muhtaç Huriye-İbrahim Gezer çiftine Büyükşehir Belediyesi yardım elini uzattı.

Google Haberlere Abone ol
Gezer ailesine Büyükşehir'den yardım eli

Kayseri Mimarsinan bölgesinde yaşayan yardıma muhtaç Huriye-İbrahim Gezer çiftine Büyükşehir Belediyesi yardım elini uzattı. Gazete ve televizyonlarda çıkan haber üzerine harekete geçen Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, çiftin talep ettiği yardım malzemelerini teslim ederek yüzlerini güldürdü.

Huriye-İbrahim Gezer çiftinin yardım çağrısı, gazete ve televizyonlar tarafından dile getirilmişti. Bu çağrının gazetelerde yer aldığı gün Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmet ekipleri, ailenin ikamet ettiği Mimarsinan TOKİ bölgesine giderek ihtiyaçlarını tespit etti. Belediyeden günlük gıda ve ekmek yardımı aldıkları belirlenen Gezer çiftinin talebi üzerine kıyafet, ayakkabı, gıda ve bir adet buzdolabı yardımında bulunuldu. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yardım malzemelerinin tamamını Gezer çiftine teslim etti.

İbrahim ve Huriye Gezer, yapılan yardımdan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye teşekkür etti. Yapılan ziyarette aileye huzurevinde de bakılabileceği ifade edildi, ancak Gezer ailesi huzurevinde kalmak istemediklerini belirtti.
CİHAN

Yorumlar