Gevher Hatun Koleji’nin sınavına yoğun ilgi

Karaman Özel Gevher Hatun Koleji’nin 4, 5, 6 ve 7. sınıflara yönelik yaptığı Seviye Tesbit Sınavı’na (STS) 2 bin 450 öğrenci katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Gevher Hatun Koleji’nin sınavına yoğun ilgi

Karaman Özel Gevher Hatun Koleji’nin 4, 5, 6 ve 7. sınıflara yönelik yaptığı Seviye Tesbit Sınavı’na (STS) 2 bin 450 öğrenci katıldı.

2013-2014 Eğitim Öğretim dönemine yeni binasında başlayan okulun, gelecek yıl öğrencisi olmak isteyen öğrenciler STS'de yarıştı. Gevher Hatun Koleji Müdürü Ali Celal Öztan, okulun her anlamda farkını değişik başarıları ile ortaya koyduğuna dikkat çekerek, “Karaman eğitimine yön veren okulumuz, her geçen yıl büyüyerek eğitim ve öğretime devam etmektedir. Bunu, yapılan STS sınavımıza olan yoğun ilgiden görüyoruz. Bu sınava geçen yıl yaklaşık bin 400 öğrenci katılırken, bu sayı, bu sene 2 bin 450 öğrenci olmuştur. Bu, karaman halkının eğitim ve kaliteye ne kadar önem verdiğinin kanıtıdır. Gösterilen ilgi bizim sorumluluğumuzu bir kat daha artırmıştır. Geleceğimiz için bize emanet ettiğiniz yavrularınızı en donanımlı şekilde yetiştirmek boynumuzun borcudur.

Kolejimizde eğitim kalitesi yanında sosyal aktivitelerin, İngilizce, drama, proje, olimpiyat, akıl oyunları, tiyatro, orkestra ve sanatsal etkinlikler de önemli çalışmalarımızdandır. 5. sınıflarda 17 saat İngilizce dersi ile yabancı dilde dünya kalitesinde eğitim vermekteyiz. Birebir öğrenci rehberliğimiz, ilgili ve fedakar öğretmenlerimiz ile Karaman'da yeniliklere öncülük yapan kolejimiz, başarılarına her geçen gün yenilerini ekleyerek çağa ayak uydurmaktadır. Biliyoruz ki yavrularımızın geleceği çok önemli, bu sorumluk duygusu ile öğrencilerimizin üzerlerine titriyoruz. Yapılan STS sınavına giren bütün öğrencilere başarılar diler, kalitesi ve imkanları göze alarak bizi tercih edip yoğun ilgi gösteren bütün ailelere teşekkürü bir borç bilirim.” dedi.

Sınava katılan 4. sınıf öğrencilerinden İhsan Güldal, “Gevher Hatun Koleji'nde okumayı çok istiyorum. İmkanları çok güzel. Çok yoğun bir katılım var. Arkadaşlarımın arasından başarılı olmayı çok istiyorum. Ortaokul benim için çok önemli, bu arada beni yetiştiren sınıf öğretmenime de teşekkür ederim.” diye konuştu.




CİHAN

Yorumlar