Gevher Hatun Koleji, matematik olimpiyatından 2 derece ile döndü

Karaman Fen Lisesi'nin 8. sınıflar arası yapmış olduğu il geneli geleneksel 2. matematik olimpiyatlarında dereceye giren ilk 3 öğrenci yapılan tören ile ödüllendirildi. Geçen yıl ki matematik olimpiyatları'nda birinciliği ve ikinciliği alan...

Google Haberlere Abone ol
Gevher Hatun Koleji, matematik olimpiyatından 2 derece ile döndü

Karaman Fen Lisesi'nin 8. sınıflar arası yapmış olduğu il geneli geleneksel 2. matematik olimpiyatlarında dereceye giren ilk 3 öğrenci yapılan tören ile ödüllendirildi. Geçen yıl ki matematik olimpiyatları'nda birinciliği ve ikinciliği alan Gevher Hatun Koleji bu yıl ki 2. Matematik Olimpiyatları'nda da il 2.'liği ve il 3.'lüğü başarısı ile organizasyona damgasını vurdu.

Ödülleri İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu'nun elinden alan Talha Özçelik ve Didar Yılmaz başarıdaki istikrarın planlı programlı çalışma ile öğrenci, veli, öğretmen uyumundan kaynaklandığını belirtti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Ali Celal Öztan " Bilimsel çalışmalar ile adını duyduğumuz Karaman Fen Lisesine ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze organisazyondan dolayı teşekkür ederim. Başarı verimli çalışmalar sonucunda gelir. Biz öğretmen kadromuz ile bu işe gönül verdik. Başarılarımız her alanda artarak devam ediyor. Matematik evrensel bir dil, bu dili bilgiler eşiğinde süsleyerek konuşturan öğrencilerimizi kutluyorum. Yapılan olimpiyat çalışmalarımızın meyvesini topluyoruz. Sosyal ve kültürel çalışmalarımızın yanında akademik başarılarda karamana yön veren bir kolej olmanın gururunu yaşıyoruz. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Başarılı çalışmaların devamını diliyorum.” dedi.

Okul Eğitim Koordinatörü Çağrı Alp Karakaya ise “ Karaman İrfan Ataseven Fen Lisesi'nin il geneli yapmış olduğu matematik olimpiyat sınavı okulumuz için büyük bir başarı ile sonuçlandı. 50 öğrencinin katıdığı olimpiyatta ilk 3 de 2 öğrenci dereceye girerek ödüllendirilmiştir. İl 2.si Ahmet Talha Özçelik , İl 3.sü ise Didar Yılmaz olmuştur. Öğrencilerimiz bu işe inandılar ve başardılar. Yaptığımız olimpiyat çalışmaları sonucu gelen başarılar, yapacaklarımızın kanıtıdır. Okul olarak Akıl oyunları, olimpiyat ve proje çalışmalarında planlı ve programlı olarak çalışıyoruz. Akademik ve Sosyal etkinliklerde Karaman'da özel okulculukta bir numara olduğumuzu kanıtladık. Öğrencilerimizi canı gönülden kutluyorum” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar