Gevher Hatun Koleji Emniyet Teşkilatının Polis Gününü Kutladı

Polis Haftası sebebi ile Özel Gevher Hatun Koleji idareci ve öğrencileri Karaman İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’yi makamında ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Gevher Hatun Koleji Emniyet Teşkilatının Polis Gününü Kutladı

Polis Haftası sebebi ile Özel Gevher Hatun Koleji idareci ve öğrencileri Karaman İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’yi makamında ziyaret etti. Daha sonra öğrenciler emniyet teşkilatımızdaki polisleri teker teker dolaşarak polis günlerini kutladı.

Ziyarette söz alan Okul Müdürü Ali Celal Öztan, “Polisimiz, Türk Milleti’nin can, mal, namus, vatan, bayrak gibi en önemli kutsal değerlerinin emniyetini sağlamak için cansiperane olarak görev yapmaktadır. Emniyet mensuplarımız gerek yaptığı görev ve gerekse verdiği güven ile milletimizin gönlündeki itibarlı yerini her zaman hak etmektedir. Bugün Türk Polis Teşkilatımızın geldiği nokta, her türlü takdirin üzerindedir. Kamu düzeninin mimarı Türk Polis Teşkilatımızın 169. kuruluş yıldönümünü ve Polis Haftası’nı kutluyorum, 24 saatinde devamlı görev yapan fedakâr polis teşkilatının ve özellikle Karaman polisinin, Gevher Hatun Koleji adına da polis haftasını kutluyor, şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, emekli olan ve görevleri başında bulunan polislerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürümüz Mehmet Şahne, ziyaret için teşekkür ederek, öğrencilerimize hediyeler takdim etti ve başarılar diledi. Ziyaret sohbet havasında geçerken fotoğraf çekiminin ardından son buldu. CİHAN

Yorumlar