Getireceğiniz her mavi kapak engelleri kaldıracak

Bafra Anadolu Lisesi, Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesine 'Getireceğiniz Her Mavi Kapak, Engelleri Kaldıracak' kampanyasıyla destek verdi. Bafra Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri her konuda olduğu gibi engelliler konusunda da duyarlı...

Google Haberlere Abone ol
Getireceğiniz her mavi kapak engelleri kaldıracak

Bafra Anadolu Lisesi, Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesine 'Getireceğiniz Her Mavi Kapak, Engelleri Kaldıracak' kampanyasıyla destek verdi.

Bafra Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri her konuda olduğu gibi engelliler konusunda da duyarlı davranarak Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesine ziyarette bulunarak, Bafralı engellilere destek olmak istediklerini gösterdi.

Okul 11F sınıfı öğretmeni Günay Perçin; “Özellikle donanımlı engelli aracı temin edebilmek için Getireceğiniz Her Kapak Engelleri Kaldıracak adı altında bir kampanya düzenleyerek okul geneline bu konunun hassasiyetini anlattık, daha sonraki etaplarda kapak ile beraber başka yardım imkanları da sağlayacağız. Daha da önemlisi tüm öğrencilerimize birlikte yaşadığımız engelli insanlarımızın küçük katkılarla daha iyi şartlarda toplumda yer almalarının önemini kavratmak istedik.” dedi.

Bafra Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı Murat Baş ise “Öğretmen ve öğrencilerimiz çok kısa bir süre olmasına rağmen önemli miktarda kapak temin ettiler. Bu arada okul içerisinde yaptıkları etkinliklerle bu tür yardımlaşma ve dayanışma konuları hassasiyeti artırmaktadır, öğrencilerimiz tatile giriyor olmalarına rağmen kampanyanın amacına ulaşması için çalışmalarını sürdüreceklerini belirttiler. 250 kg kapak karşılığında engelli aracının alındığını biliyoruz. Araç alınıncaya kadar kampanyayı sürdüreceğiz. Bu vesile ile tüm BAL camiasına ve Bafra halkına destek çağrısında bulunmak istiyorum. Okul Müdürümüz Yıldıray Baş’ın Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesi nezdinde tüm Bafralı engellileri okullarına davet ettiğini, ziyaret etmeleri halinde bundan memnun olacağını belirtmek isterim.” diyerek sözlerini tamamladı.

Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesi yetkilileri de Bafra Anadolu Lisesi’nin gösterdiği duyarlılık ve yardım severlikten çok etkilendiklerini, memnuniyetle karşıladıklarını, bunun diğer kurum ve kişilere de iyi yönde örnek olmasını temenni ettiklerini belirttiler. CİHAN

Yorumlar