GESİAD yönetiminden NTSO’ya ziyaret

Nevşehir İşadamları Derneği Yönetim Kurulu (GESİAD) üyeleri Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M.

Google Haberlere Abone ol
GESİAD yönetiminden NTSO’ya ziyaret

Nevşehir İşadamları Derneği Yönetim Kurulu (GESİAD) üyeleri Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.

    GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Avşar, Genel Sekreter Mustafa Sözduyar ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Nevşehir Ticaret Odası Başkanlığı’na ziyaret gerçekleştirdi. NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce, Yönetim Kurulu Meclis Başkan Yardımcısı Cengiz Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Güner’in bulunduğu ziyarette, NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız, son günlerde yaşanan olayların ekonomiye etki etmemesini umduklarını belirtti.

    Türkiye’den yurtdışına ani döviz çıkışlarının yaşanmadığını kaydeden Parmaksız, "Dolar ve Euro’nun yükselmesi iç talep yüksekliğinden kaynaklanıyor, sıkıntıların biran önce giderilmesini istiyoruz. Çünkü özel sektör çalışmak, üretim yapmak ve satmak zorundadır. Bu yolla borcunu ödeyecektir. Döviz de yaşanan dalgalanma ve son olayların biran önce hukuk çerçevesinde çözülerek ülkemizin rahatlatılması gerekliliğine inanıyoruz.” dedi.

    GESİAD Başkanı İrfan Avşar ise üyeleri yaptıkları görüşmeler sonrasında, son operasyonların ve ekonomik dalgalanmaların kaygı ile izlendiğini saptadıklarını belirterek “Üyelerimiz bu durumun biran önce sonlanarak ekonominin ve siyasetin normal haline dönmesini istiyor. En büyük zararın kendilerine ve istihdam ettikleri insanlara olduğunun bilinmesini istiyorlar.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar