GESİAD yeni katılımlarla büyüyor

Nevşehir İşadamları Derneği (GESİAD) üye sayısını arttırarak çalışmalarına devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
GESİAD yeni katılımlarla büyüyor

Nevşehir İşadamları Derneği (GESİAD) üye sayısını arttırarak çalışmalarına devam ediyor. İşadamları ve sanayicilerin iş hayatında yaşadıkları sorunların çözümü için çaba gösteren GESİAD’a ilgi giderek artıyor. Dernek binasında yapılan programda 25 yeni üyeye üyelik belgeleri Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce tarafından takdim edildi.

    Seyit İnce yaptığı açıklamada, GESİAD’ın Nevşehir'deki çalışmalarını çok yakından takip ettiklerini, kendisinin de GESİAD üyesi olduğunu, bundan sonraki çalışmalarda da destekçileri olacaklarını belirtti.
GESİAD’ın Nevşehir’in en önemli sivil toplum kuruluşları arasında yer aldığını kaydeden Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Avşar ise son yıllarda gerçekleştirdikleri etkinliklerle derneğin geniş kesimlere tanıtıldığını ve yeni üyelerle de güçlenmeye devam ettiklerini vurguladı.

    GESİAD’ın önümüzdeki süreçte çok daha etkin bir konuma gelmesini hedeflediklerini belirten İrfan Avşar, dernek olarak ticaretin artırılması, üyelerinin bilinçlendirilmesi için çalıştıklarını ifade etti. Avşar, “Dünyada artan rekabet ve küreselleşme her sektörde birçok değişime neden oluyor. Bu gelişim ve değişimler faaliyet gösteren firmalar için dünyaya açılarak büyüme hedefini öne çıkarmaktadır. Dolayısıyla firmaların kendisini geliştirmesi açısından önem arz eden markalaşmanın önemi artıyor. Strateji, yol haritaları geliştirilmesi ilgili hazırlıklar yapılması ileride gelişmeyi sağlayacaktır. Dernek olarak üyelerimizin bu hedeflere ulaşması için yurt dışı ticari geziler ile bilgilendirme seminerleri düzenliyoruz.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar