GESİAD, TUSKON genel kuruluna katıldı

Nevşehir Genç Sanayici ve İşadamları Derneği (GESİAD) yönetim kurulu üyeleri, İstanbul’da gerçekleştirilen TUSKON’un 5.

Google Haberlere Abone ol
GESİAD, TUSKON genel kuruluna katıldı

Nevşehir Genç Sanayici ve İşadamları Derneği (GESİAD) yönetim kurulu üyeleri, İstanbul’da gerçekleştirilen TUSKON’un 5. Olağan Genel Kurulu’na katıldı.

GESİAD Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Yaman, TUSKON’un genel kurulunun hayırlı olması dileğinde bulundu. TUSKON’un genel kurulundan sonra açıklama yapan Yaman, “Biz her zaman olumlu düşünüyoruz, olumlu bakıyoruz, olumlu hareket ediyoruz. İnsanlarımıza ümit pompalıyoruz, ümit aşılıyoruz. Bu yönümüzle insanları canlı ve diri tutuyoruz. İş dünyasındaki başarının ön şartı motivasyondur. TUSKON olarak biz bunu sağlamaya gayret ediyoruz.” dedi.

TUSKON Genel Kuruluna, Nevşehir GESİAD’ı temsilen Dernek Genel Sekreteri Mustafa Sözduyar ve işadamları Lütfü Pamukçu, Muharrem Paslanmaz ile birlikte katıldıklarını belirten Hacı Yaman, toplantının çok verimli ve aydınlatıcı geçtiğini, verilen mesajların kendilerini memnun ettiğini söyledi. Yaman, TUSKON Başkanı Rızanur Meral’in genel kurulda yaptığı konuşma sonrasında son günlerde gerilen iş dünyasının rahatladığını, yeni bir heyecanla işlerine motive olacaklarını kaydetti.

Yaman, “Genel kurul, gönüllere huzur ve heyecan veren bir atmosferde gerçekleşti. Son aylarda ülke gündemi iş adamları ve sanayicilerimizi başka konulara kafa yormaya itiyordu. Genel kurulda verilen mesajlarla artık tekrar ana konumuz olan ekonomiye, istihdama, yatırıma, ülkemizi geliştirmeye yöneleceğiz. TUSKON’a bağlı bir dernek olarak üyelerimizi daima yurt dışına açılmaya teşvik ediyor ve ilimizde çok başarılı sonuçlar alıyoruz. İhracata yöneltmek için seminerler düzenliyor, yurt dışı ticari geziler düzenliyoruz. İş adamlarımız da gittikleri yerlerde ufuk ve vizyon kazanıyor, ihracatın, gelişmenin reçetesi olduğunu tam manasıyla benimsiyor. Ülkemizin ticaret hacminin büyümesine katkı sağlıyor. GESİAD olarak tek gayemiz, ülkemizin dünyada söz sahibi olması, insanlarımızın huzur ve refah içerisinde yaşaması, bayrağımızın dünyanın dört bir yanına dikilmesi, güzel dilimizin dünya dili olmasıdır. Biz ülkemiz ve insanımızın hayrına varız, başka sıfatlar bize uymaz. Bu ülke için çalışmaya devam edeceğiz. Ülke bu gündemleri kısa sürede aşacak ve gerçek gündemine dönecektir.” diye konuştu.

GESİAD Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Yaman, toplantının hemen ardından bir dizi temaslarda da bulunduklarını söyledi. Yaman, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ile görüştüklerini, Nevşehir ekonomisi hakkında bilgi verdiklerini, ülke ve dünya gündemi ile ilgili fikir alışverişinde bulunduklarını da belirti.


CİHAN

Yorumlar