GESİAD Başkanı Avşar'dan, vefat eden öğrencinin ailesine başsağlığı

Nevşehir İşadamları Derneği (GESİAD) Başkanı İrfan Avşar, Gülşehir ilçesinde taşımalı eğitim kapsamında ortaöğrenim öğrencileri taşıyan servis minibüsünün takla atmasıyla oluşan kazada hayatını kaybeden Fatma Özdemir’in ailesi ve yakınlarına başsağlığı,.

Google Haberlere Abone ol
GESİAD Başkanı Avşar'dan, vefat eden öğrencinin ailesine başsağlığı

Nevşehir İşadamları Derneği (GESİAD) Başkanı İrfan Avşar, Gülşehir ilçesinde taşımalı eğitim kapsamında ortaöğrenim öğrencileri taşıyan servis minibüsünün takla atmasıyla oluşan kazada hayatını kaybeden Fatma Özdemir’in ailesi ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara da 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundu.
Bugün sabah saatlerinde Gülşehir ilçesine bağlı Gökçetoprak ve Yalıntaş köylerindeki ortaöğrenim öğrencilerini, Gülşehir’deki okullara taşıyan minibüsün takla atması sonrasında oluşan kaza ile ilgili taziye mesajı yayımlayan Avşar “Köylerden aldıkları öğrencileri, ilçe merkezindeki okullarına götürmekte iken öğrenci servisinin devrilmesi sonucu Gülşehir ilçesine bağlı Yakatarla köyü yakınlarında elim bir kaza geçirdiğini büyük üzüntüsüyle öğrendik. Kazada hayatını kaybeden Fatma Özdemir isimli öğrencimize Yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim. Yaralı öğrencilerimize de geçmiş olsun der, acil şifalar temenni ederim” dedi.
CİHAN

Yorumlar