Germencik Belediye Başkanı Akın: Birleştirici olacağız

Aydın'ın Germencik ilçesi Belediye Başkanı Ümmet Akın, mazbatasını aldı. Yaptığı açıklamada, “Ayrıştırıcı değil, birleştirici belediye olacağız.

Google Haberlere Abone ol
Germencik Belediye Başkanı Akın: Birleştirici olacağız

Aydın'ın Germencik ilçesi Belediye Başkanı Ümmet Akın, mazbatasını aldı. Yaptığı açıklamada, “Ayrıştırıcı değil, birleştirici belediye olacağız. Halkımızın hepsine eşit hizmet edeceğiz.” dedi.

Germencik'i kısa, orta ve uzun vadede yapacakları projelerle Aydın’ın en iyi ilçelerinden birisi yapacaklarını belirten Başkan Akın, “Aydın’da coğrafi olarak baktığımızda yükselebilecek, gelişebilecek yerlerden bir tanesi Germencik. Yoğunluğun artacağı ve sanayinin gelişebileceği yerlerden bir tanesi. Aydın mutlaka merkez olacak ancak ikinci yoğunlaşma Nazilli ve Çine değil, mutlaka Germencik olacak. Tarım, sanayi, jeotermal enerji, turizmde de Magnesia antik kentimiz var. Bir de açıkhava müzesi yapabilirsek, çok iyi ilerleme ve kalkınma gösterecek. Önceliğimiz, 150 bin nüfusa hitap edecek yeni bir belediye binası inşa etmek. Sıcak asfalt, parke taşı tesisi yapacağız. Halk ekmek fabrikamızı 36 mahallemizde uygulayacağız. Eğitimi kampüs içinde toplayacağız. İlk, orta ve lise kademeleri ayrı ayrı dizayn edeceğiz. Termal otellerimiz ve dev hastane projelerimiz var. Okumayanlar için kurslar açacağız. Organize sanayi ve organize sera bölgeleri için eleman yetiştirecek kurslar düzenleyeceğiz.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar