Geri sayımla evlenme teklifi yaptı

Bursa'da Atatürk Caddesi Heykel önünde toplanan vatandaşlar yeni yıla coşku içinde girdi.

Google Haberlere Abone ol
Geri sayımla evlenme teklifi yaptı

Bursa'da Atatürk Caddesi Heykel önünde toplanan vatandaşlar yeni yıla coşku içinde girdi.

Saat 24.00'e yaklaşınca vatandaşlar hep bir ağızdan ondan geriye doğru saymaya başladı. Bir gencin sevdiği kıza sürpriz evlenme teklifi yeni yıl coşkusuna ayrı bir renk kattı. Kendisi İzmir Belediyesi'nde çalışan Murat Ay, yaklaşık bir yıldır tanıştıkları Zeliha Taşçı'ya sürpriz evlenme teklifi yaptı.
Arkadaşlarının da yardımı ile Heykel önünde sürpriz hazırlayan Murat Ay, yeni yıla girerken sevdiği kızı hem şaşırttı, hem de mutlu etti.

Arkadaşlarının yardımı ile hazırladıkları ve üzerinde "Bundan yıllar sonra geriye dönüp baktığımda iyi ve kötü tüm anılarımda yanımda sen ol istiyorum. Benimle evlenir misin?" yazan döviz önünde kız arkadaşına evlenme teklifi yapan Murat Ay, bir anda herkesin ilgi odağı oldu. Genç kıza evlenme teklifini geri sayımla birlikte yapan Ay, 'Evet' sözünden sonra cebinden çıkardığı alyansı kızın parmağına taktı. Ardından birbirlerine sarılan genç çift, yoğun alkış aldı.

'Evet' sözü ile büyük bir mutluluk yaşayan Murat Ay, "Vallahi bir ay öncesinden başladık hazırlıklara, her şey habersizdi, arkadaşlarım sağ olsun her şeyi hazırladılar. Kendilerine teşekkür ediyorum." dedi. Zeliha Taşçı ile bir yıldır tanıştıklarını belirten Ay, "Düğünü önümüzdeki yıl içinde inşallah yapmayı planlıyoruz. Hazırlıkları tamamlayınca yapmayı düşünüyoruz diyebilirim." şeklinde konuştu.

"BENİM İÇİN SÜRPRİZ OLDU"

Yeni yıla büyük bir sürprizle giren Zeliha Taşçı ise böyle bir evlenme teklifi beklemediğini vurgulayarak, "Cevabım tabii ki evet oldu. Ama böyle bir şey beklemiyordum. Sürpriz oldu." dedi. Turizmci olduğunu belirten Taşçı, "Çok mutlu oldum, beklemediğimiz bir sürpriz oldu." ifadesini kullandı.

Murat Ay'ın arkadaşı Gökberk Can ise "Arkadaşımız için elimizden geleni her şeyin en iyisini yapmaya çalıştık. Bu fikir için biraz düşündük, ama bir anda çıkıverdi." diye anlattı.

Serdar Dayanç ise arkadaşı Murat Ay ile aynı gün ve aynı hastanede doğduklarını belirterek, "Arkadaşım misafir olarak geldi buraya. Onlara böyle bir sürpriz hazırladık ve bundan çok mutlu olduk." dedi. CİHAN

Yorumlar