Genelkurmay eski Başkanı Başbuğ Edremit'i ziyaret etti

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Genelkurmay eski başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ’u Güre Mahallesi'nde misafir etti. Başbuğ, ilçeye, eşi Sevil Başbuğ ve kızı Feride Başbuğ'la birlikte geldi. Ağırlamada, Başkan Saka'nın eşi...

Google Haberlere Abone ol
Genelkurmay eski Başkanı Başbuğ Edremit'i ziyaret etti

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Genelkurmay eski başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ’u Güre Mahallesi'nde misafir etti. Başbuğ, ilçeye, eşi Sevil Başbuğ ve kızı Feride Başbuğ'la birlikte geldi. Ağırlamada, Başkan Saka'nın eşi Günseli Saka da bulundu.

Kordonda yürüyüş yapan Başbuğ ile Saka, güncel konuları değerlendirip görüş alışverişinde bulundu. Saka, yaptığı açıklamada, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, “Yıllarca milletimize hizmet etmiş Sayın Genelkurmay Başkanımızın yaşadıklarının hiçbirini hak etmediğini düşünüyoruz. Kendilerini ilçemizde ağırlamaktan son derece mutluyuz. Bu vesileyle bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.” dedi.

Başbuğ da özel bir ziyaret için ilçeye geldiğini belirterek, “Arkadaşlarımız özgürlüklerinden yoksunken bizler için hiçbir şeyin tadı tuzu olamaz. Bir ziyaret nedeniyle geldiğimiz Edremit’te, bizlere gösterdiniz ev sahipliği nedeniyle teşekkür ediyorum. Edremit Körfezi Güre'de bulunmaktan çok memnun oldum.” şeklinde konuştu.

Akşam saatlerinde ilçeden ayrılan Başbuğ’a, turizmci iş adamı Mehmet Öngen de eşlik etti. İlker Başbuğ'un, bugün Küçükkuyu Yeşilyurt'ta olduğu öğrenildi. CİHAN

Yorumlar