Genelkurmay Başkanı Özel ile kuvvet komutanları Malatya'da

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve kuvvet komutanları Malatya'ya geldi.Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel ile Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Serv.

Google Haberlere Abone ol
Genelkurmay Başkanı Özel ile kuvvet komutanları Malatya'da

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve kuvvet komutanları Malatya'ya geldi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel ile Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük, Deniz Kuvvetleri Oramiral Bülent Bostanoğlu havayoluyla Malatya 7. Ana Jet Üs Komutanlığı’na geldi.

7. Ana Jet Üs Komutanlığı’nda Orgeneral Özel ile kuvvet komutanlarını 2. Ordu Komutanı Orgeneral Galip Mendi karşıladı. Genelkurmay Başkanı Özel ile beraberindeki komutanlar havaalanından Malatya Orduevine geçti. Ordu evi çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Orduevinde düzenlenen öğle yemeğine katılan Orgeneral Özel ile komutanlar 2. Ordu Karargahı’nda yıllık değerlendirme toplantısı yapacak.

Bu arada toplantının düzenleneceği kışla çevresinde belediye ekiplerinin yolları tazyikli su ile yıkaması dikkat çekti. CİHAN

Yorumlar