Genelkurmay: Aktütün’de operasyon başlatıldı

Genelkurmay, Şemdinli-Aktütün kara yolunda askeri üsse süt taşıyan aracın durdurularak yakıldığını belirterek, bölgede 3’üncü Dağ ve Komanda Tabur Komutanlığı’nın operasyon başlattığını açıkladı. Genelkurmay Başkanlığı’ndan...

Google Haberlere Abone ol
Genelkurmay: Aktütün’de operasyon başlatıldı

Genelkurmay, Şemdinli-Aktütün kara yolunda askeri üsse süt taşıyan aracın durdurularak yakıldığını belirterek, bölgede 3’üncü Dağ ve Komanda Tabur Komutanlığı’nın operasyon başlattığını açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklama şöyle: “Bölücü Terör Örgütü mensubu silahlı üç terörist tarafından, Hakkâri/Şemdinli-Aktütün kara yolu üzerinde Mehendi Köprüsü mevkiinde, Aktütün Ana Üs Bölgesi'ne süt taşıyan bir araç durdurularak yakılmıştır. Olaydan hemen sonra bölgede faaliyette olan İnsansız Hava Aracı, olay bölgesine yönlendirilmiş, ayrıca 15.37-16.45 saatleri arasında aracın yakıldığı bölgede taarruz helikopteri ile ateşle keşif yapılmıştır. 15 Haziran 2014 saat 18.00'de, 3'üncü Dağ ve Komando Tabur Komutanlığı tarafından bölgede operasyon başlatılmıştır."

CİHAN

Yorumlar