Genel Sekreter Uygun: Araştırma Hastanesi'ndeki sorunları çözdük

Kamu Hastaneleri Birliği Diyarbakır Genel Sekreteri Doç. Dr. İbrahim Uygun, Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki (DEAH) sorunları bitirdiklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Genel Sekreter Uygun: Araştırma Hastanesi'ndeki sorunları çözdük

Kamu Hastaneleri Birliği Diyarbakır Genel Sekreteri Doç. Dr. İbrahim Uygun, Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki (DEAH) sorunları bitirdiklerini söyledi. Uygun, “Başta hastane çevresinde oluşan çukurlar ve çamurlar için yapılan asfalt çalışmaları sonrasında çalışmayan asansörlerin faaliyete geçmesi hastaları memnun etti. Bodrum katı yenilenerek hizmet birimlerine tahsis edildi. Hastane çevresindeki peyzaj projeleri ise kısa bir sürede tamamlanarak hastane yeni ve kullanışlı bir hale gelecek.” dedi.
Kamu Hastaneleri Birliği Diyarbakır Genel Sekreteri Doç. Dr. İbrahim Uygun, yaptığı açıklamada, hastaların daha rahat koşullarda tedavi görebilmesi için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. Günde ortalama 4 bin 500 hastaya hizmet veren hastanede drenaj çalışmalarından yağmur ve kar koşullarında bozulan asfalt yola kadar yenileme ve yapım çalışmalarının bittiğini söyledi. Günde ortalama 15 bine yakın kişiye sağlık hizmeti verdiklerini anlatan Uygun, tek amaçlarının halka hizmet olduğunu ve halkın memnuniyeti adına çalışmalar olduğunu dile getirdi. Doç. Dr. İbrahim Uygun, “Göreve geldiğimiz günden bu yana canla başla halkımıza hizmet etmek için çalışıyoruz. Hastanelerimizde bir gün içerisinde onlarca başarılı ameliyat yapılıyor. Yüzlerce hastamız sağlığına kavuşuyor. Bunlar bizi oldukça memnun ediyor. Hasta ve hasta yakınlarının memnuniyeti bizler için önem arz etmektedir. Hastalarımız için tedavinin yanı sıra daha ferah bir ortamda bulunmaları için hastanemizin peyzaj çalışmalarını hızlandırdık. Hastanemizi çamur esaretinden kurtarmak adına kendi imkânlarımızla asfalt çalışmalarımızı tamamladık.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar