Genel Sekreter Atlı: Hedefimiz Uşak'a uzun vadede araştırma hastanesi

Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Akif Küplemez ve Yönetim Kurulu üyeleri, Uşak Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm.

Google Haberlere Abone ol
Genel Sekreter Atlı: Hedefimiz Uşak'a uzun vadede araştırma hastanesi

Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Akif Küplemez ve Yönetim Kurulu üyeleri, Uşak Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yalçın Atlı'yı ziyaret etti. Ziyarette Uşak'a sağlık alanında yapılan hizmetler hakkında bilgi veren Atlı, “Sağlıkta hizmet kalitesi her geçen gün artıyor. Şu andaki hedefimiz, kente uzun vadede araştırma hastanesinin kazandırılması. Bu hedefe ulaşmak için canla başla çalışıyoruz.” dedi.

Önümüzdeki yatırım döneminde yeni hastane binasının ek ünitelerle geliştirileceğini kaydeden Genel Sekreter Atlı, fiziki mekanların yanısıra tıbbi bazda da kaliteyi önemsediklerini anlattı: “Fiziki sorunlarımız büyük ölçüde çözüldü diyebiliriz. Şu an için idari binalar bazında çalışmalara ihtiyaç duyuluyor. Hastanemizin bünyesine, işinde iyi ve özverili hekimleri katıyoruz. Göreve başladıktan sonra kentte yapılmayan birçok ameliyatın gerçekleştirilmesine zemin hazırladık. Bu sayede Uşak halkının memnuniyeti de artmaya başladı. Önceleri Uşak’tan İzmir’e hasta gidiyordu, şimdi İzmir’den hasta çekmeye başladık.” diye konuştu. Yeni hastane binasındaki görevli refakatçi sayısının artacağını da kaydeden Uzm. Dr. Atlı, “Uşak halkına lâyık oldukları sağlık hizmetini vermek için elimizden geleni yapacağız.” ifadesini kullandı.

Sağlık kurumlarında gelinen noktanın çok önemli olduğunu dile getiren Uşak Deri Karma OSB Başkanı Küplemez ise şunları kaydetti: “Uşak Devlet Hastanesi’nin yeni binasına taşınmasıyla hastalar daha kaliteli hizmet almaya başladı. Yeni bina, adeta beş yıldızlı otel gibi hizmet veriyor. Bizler de Uşak Deri Karma OSB olarak halkımızın her şeyin en iyisini hakettiğini düşünüyoruz. Bu bağlamda kent için yapılacak sağlık, eğitim ve diğer yatırımlarda elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız.” CİHAN

Yorumlar