Genel Kurul’da hafif yaralanan vekil tedavi altına alındı

Dershaneler yasasının görüşüldüğü Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda AK Parti ve CHP'li milletvekilleri arasında yaşanan kavgada aldığı darbe ile hafif yaralanan CHP Kayseri Milletvekili Mehmet Şevki Kulkuloğlu, hastanede tedavi altına.

Google Haberlere Abone ol
Genel Kurul’da hafif yaralanan vekil tedavi altına alındı

Dershaneler yasasının görüşüldüğü Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda AK Parti ve CHP'li milletvekilleri arasında yaşanan kavgada aldığı darbe ile hafif yaralanan CHP Kayseri Milletvekili Mehmet Şevki Kulkuloğlu, hastanede tedavi altına alındı. CHP’li Kulkuloğlu’nun genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Genel Kurul sırasında AK Parti’li ve CHP’li milletvekilleri arasında sözlü başlayan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Kavgada CHP’li Milletvekili Kulkuloğlu, aldığı darbeler nedeniyle burnundan ve bacağından yaralandı. Yaralı vekil, Özel Güven Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, yaralanan Kulkuloğlu hakkında hastane önünde bilgi verdi. Yılmaz, yolsuzluk ve rüşvet iddiaları ile ilgili ne zaman konuşsalar AK Parti milletvekillerinin kendilerine saldırdığını, saldırıların alışkanlık haline geldiği söyledi. Yılmaz, Genel Kurul’da yaşanan kavgayı şöyle anlattı; “Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’ın konuşmasının ardından ağır bir şekilde CHP’ye saldırıldı. Ve Genel Başkanımıza, CHP’nin tüzel kişiliğine. Ona karşı Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi cevap verirken sözlü sataşmalar oldu. AKP’li milletvekilleri tarafından. Birden bire bizim CHP sıralarına doğru yöneldiklerini gördük. Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk’e saldırmak istediler. Şevki bey de araya girerek saldırıyı engellemeye çalıştı. Ama bütün AKP’li milletvekilleri bizim sıraların içindeydi. Ve Şevki Bey saldırıyı engellemeye çalışırken İstanbul AKP Milletvekili Metin Külünk, sinkaflı küfürler etmeye başladı. Bunu engellemek ve daha fazla ortalığın tahrik olmamasını sağlamak için Şevki bey ağzını kapatmaya çalıştı. Bunun üzerine Metin Külünk tarafından ve diğer AKP’li milletvekilleri tarafından Şevki bey burnuna yumruk yedi ve alt taraftan da sol baldırına çok ciddi bir darbe aldı.” CİHAN

Yorumlar