Gençlik yaz kampları başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Gençlik Kampları Projesi kapsamında Adana Gençlik Merkezi üyeleri, 6 gün sürecek Bolu-Aladağ kampına hareket etti. Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, gençlik...

Google Haberlere Abone ol
Gençlik yaz kampları başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Gençlik Kampları Projesi kapsamında Adana Gençlik Merkezi üyeleri, 6 gün sürecek Bolu-Aladağ kampına hareket etti.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, gençlik kamplarından bu yıl en az 6 bin gencin yaralanacağını, etkinliğe katılan gençlerin büyük bölümünün ilk kez kent dışına çıktığını aktardı. Kampa katılan öğrencilerin farklı kültürleri ve kentleri tanıma fırsatı bulacaklarını ifade eden Hadi, hedeflerinin gençlerin Türkiye’nin farklı illerini görmeleri, yeni dostluklar kurmaları olduğunu belirtti. Hadi konuşmasında şunlara yer verdi: "Gençlik kamplarına giden öğrenciler farklı mekanları görme şansı yakalayacaklar. Ayrıca, yeni arkadaş çevresi edinecekler. Kente döndüklerinde yaşadıkları mutluluk ve heyecanları yakınlarıyla paylaşacaklar. Bunların yanı sıra, havuz, deniz, gezi gibi sosyal aktivitelerin yanın sıra sorumluluk duygusu edinecekler ve özgüvenlerini kazanacaklar."

Hadi, 18-22 yaş arasından 45 kişilik erkek grubun Bolu-Aladağ kampına gittiğini sözlerine ekledi.

Bu arada, geziye katılan tüm öğrencilere Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen Gençlerle Baş Başa kitabı armağan edildi.

CİHAN

Yorumlar