Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sinop’ta

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sinop’ta inşaatı devam eden tam olimpik yüzme havuzu ve gençlik merkezinin inşaat çalışmalarını yerinde incelemek üzere Sinop’a geldi. Kılıç, cuma namazını Boyabat’ta kılarak cami çıkışı...

Google Haberlere Abone ol
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sinop’ta

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sinop’ta inşaatı devam eden tam olimpik yüzme havuzu ve gençlik merkezinin inşaat çalışmalarını yerinde incelemek üzere Sinop’a geldi. Kılıç, cuma namazını Boyabat’ta kılarak cami çıkışı vatandaşlarla sohbet etti.

    Sinop’un Boyabat ilçesinde Merkez Beyazit Camii’nde cuma namazını kılan Bakan Kılıç, namaz çıkışı kendisini karşılayan vatandaşlarla kısa bir sohbet yaptı. Bakanlık tarafından inşaatı devam eden gençlik merkezi ile tam olimpik yüzme havuzunun inşaat çalışmalarını yerinde görmek üzere Sinop’a geldiğini ifade eden Kılıç, Boyabatlılarla tanışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

    Kılıç, Sinop merkezde verilecek olan iftar programına da katılacak. Bakan Kılıç’a Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir ve Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı eşlik etti. Bakan Kılıç, karayoluyla Sinop merkeze geçti.

CİHAN

Yorumlar