Gençlik Merkezi'nden fakülte öğrencilerine 3 boyutlu 3D max kursu

Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından Mimarlık Fakültesi öğrencilerine yönelik 3 boyutlu çizim ve boyama programı (3D max) kursu açıldı.

Google Haberlere Abone ol
Gençlik Merkezi'nden fakülte öğrencilerine 3 boyutlu 3D max kursu

Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından Mimarlık Fakültesi öğrencilerine yönelik 3 boyutlu çizim ve boyama programı (3D max) kursu açıldı. Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin ihtiyaç duyduğu programlardan biri olan 3 boyutlu çizim ve boyama programı kursu, öğrencilerin eğitimlerini daha da kolaylaştıracak.

Yozgat Gençlik Merkezi Müdürü Ali Sapmaz, yaptığı açıklamada ilde, eğitim kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmalara büyük önem verdiklerini belirterek, mimarlık fakültesi öğrencileri için açılan kursun öğrencilerin işlerini kolaylaştıracağını söyledi. İlde ilk defa 3 boyutlu 3D max kursu açıldığını ifade eden Sapmaz, "Kursumuza 48 öğrencimiz müracaat etti. Mimarlık bölümü öğrencilerimizden mecburen bir grubun bu programı öğrenmesi gerekiyor. Bu kapsamda biz de gerekirse Ankara Mimarlar Odası'na müracaat ederek oradan da destek alabiliriz. Şu an kursumuz başladı ve oldukça yoğun ilgi görüyor. Bu program iş hayatında mimarların olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Yozgat Gençlik Merkezi olarak her zaman gençlerin yanında olma bilinciyle gençlerimizin taleplerine cevap vermeye gayret ediyoruz. Daha fazla gencimize ulaşmak, güçlü yarınlar için ihtiyacımızdır. Bu kapsamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi. CİHAN

Yorumlar