Gençlik merkezinde 55 farklı kurs hizmeti veriliyor

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, 15 bin üye sayısına ulaşan, eğitim ve sanat dallarında 55 farklı kursun düzenlendiği Kayseri Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulunarak, bir araya geldiği kursiyerlerle masa tenisi ve bilardo oynadı. Vali Düzgün,...

Google Haberlere Abone ol
Gençlik merkezinde 55 farklı kurs hizmeti veriliyor

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, 15 bin üye sayısına ulaşan, eğitim ve sanat dallarında 55 farklı kursun düzenlendiği Kayseri Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulunarak, bir araya geldiği kursiyerlerle masa tenisi ve bilardo oynadı.

Vali Düzgün, Cumhuriyet Mahallesi Serdar Caddesi üzerindeki Gençlik Merkezi’ne gelişinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Gençlik Merkezi yöneticileri ve eğitmenler ile kursiyerler tarafından karşılandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaptırılan düzenlemelerle modern bir kimliğe kavuşan gençlik merkezinde incelemelerde bulunan Vali Düzgün, yetkililerden düzenlenen kurslarla ilgili bilgiler aldı. İncelemeleri sırasında İngilizce, Matematik, Tarih gibi derslerden eğitim kursları devam eden öğrencilerin sınıflarını da ziyaret eden Vali Düzgün, bir süre sohbet ettiği öğrencilere KPSS ve LYS sınavlarında başarılar diledi.

Sanatsal kursların verildiği bölümü ziyaretinde kursiyerlerin keman ve gitar dinletisiyle karşılanan Vali Düzgün, satranç ve mangala gibi zekâ ve strateji oyunlarının eğitimini alan öğrencilerle de yakından ilgilendi. Vali Düzgün, kursiyerlerin isteğini kırmayarak, kursiyerlerden Furkan Yiğit ile masa tenisi, Mustafa Akbulut ile de bilardo oynadı.

Kursiyerlerin, 2 saat boyunca gençlik merkezinde kalarak kendileriyle ilgilenmesinin memnuniyetini iletmeleri üzerine Vali Düzgün, “Gençlik, geleceğimizdir. Özellikle yaz tatili boyunca tüm gençlerimiz bu imkândan faydalanmalıdır” karşılığını verdi.

Toplamda 55 kursun 39 eğitmen ile verildiği Kayseri Gençlik Merkezi’nde üye sayısının 15 bine ulaşmasının önemli olduğunu vurgulayan ancak, “Bu sayı daha da artmalı” diyen Vali Düzgün, ebeveynlere çağrıda bulunarak çocuklarını en azından yaz tatili boyunca gençlik merkezindeki kurslara yönlendirmelerini istedi.

CİHAN

Yorumlar