Gençlik merkezinde 2000 kursiyer bir araya geldi

Bafra Gençlik Merkezi'nin açtığı kurslarında eğitim gören öğrenciler merkezin çok amaçlı spor salonunda bir araya geldi.Bafra Gençlik ve Spor Merkezinde düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Törende açılış...

Google Haberlere Abone ol
Gençlik merkezinde 2000 kursiyer bir araya geldi

Bafra Gençlik Merkezi'nin açtığı kurslarında eğitim gören öğrenciler merkezin çok amaçlı spor salonunda bir araya geldi.

Bafra Gençlik ve Spor Merkezinde düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Törende açılış konuşmasını yapan Gençlik Merkezi Müdürü Şeyda Sağlam Gündüz, ‘’1 Mart 2014 tarihinden itibaren faaliyetlerine başlayan Bafra Gençlik ve Spor Merkezimizde, 20 branşta 30 kursumuz açılmış olup, 6200 merkez üyemizden 2000 kadarıyla verimli bir dönem geçirmiş bulunmaktayız. Yaptıklarımızın bir başlangıç olduğu düşüncesiyle önümüzdeki dönemlerde daha fazla kurs ve etkinliklerimizle daha iyi çalışmalar yapacağımızı bilmenizi isteriz.’’ dedi.

Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, ’’Bugün burada okulların kapanma döneminde kurslarımıza katılan değerli gençlerimize teşekkür ediyorum. Gösterilen ilginin aynı şekilde devamını diliyoruz. Öğrencilerimizin gelişmesinde emek harcayan öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum ve şimdiden hepinize iyi tatiller diliyorum.’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Törene Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı, Bafra Belediyesi Başkan Vekili İsmail Kurt, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın, öğrenci velileri ve çok sayıda öğrenci katıldı. CİHAN

Yorumlar