Gençlik Merkezi öğrencileri ‘güvenli hayat güvenli trafik’ belgeselini izledi

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezi, Sabancı Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencilerine Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hazırlamış olduğu 'Güvenli Hayat Güvenli Trafik' belgeseli...

Google Haberlere Abone ol
Gençlik Merkezi öğrencileri ‘güvenli hayat güvenli trafik’ belgeselini izledi

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezi, Sabancı Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencilerine Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hazırlamış olduğu 'Güvenli Hayat Güvenli Trafik' belgeseli izletti.

    Sabancı Kız Teknik ve Meslek Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen belgesel gösterimine katılan öğrencilere Gençlik Lideri Bahar Ceylan Hiçyakmazer ve Hatice Kaya Gençlik ve Spor Bakanlığı projeleri, Adana Gençlik Merkezi ve Yüreğir Gençlik Merkezi hakkında bilgi verildi ve gençlere bakanlığının tanıtım broşürleri dağıtıldı.

    Sabancı Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Kezban Oymakcıer; bu gibi etkinliklerin öğrenciler üzerinde büyük yararları bulunduğunu belirterek "Okulumuzca Gençlik Spor Bakanlığının ve Adana Gençlik Merkezi’nin bütün faaliyetlerine yoğun bir katılım sağlıyoruz. ‘Güvenli Hayat Güvenli Trafik’ belgeseli ile gençlerimizin bilgi sahibi olmasına imkan sağlayan Adana Gençlik Merkezi çalışanlarına teşekkür ediyorum." dedi.

CİHAN

Yorumlar