Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde yangın

Üsküdar'daki Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü binasında yangın çıktı. Elektrik trafosunun patlamasıyla başlayan yangın sırasında binada kısa süreli korku ve panik yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde yangın

Üsküdar'daki Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü binasında yangın çıktı. Elektrik trafosunun patlamasıyla başlayan yangın sırasında binada kısa süreli korku ve panik yaşandı. Bina çalışanları yangın merdivenlerinden tahliye edildi. Yangın sırasında yaşanan korku dolu dakikalar olay yerindeki bir cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Olay saat 14.00 sıralarında Barbaros Mahallesi Alaattin Yavaşca Sokak'taki müdürlük binasında yaşandı. İddialara göre yangın, binanın alt katında bulunan elektrik trafosunun büyük bir gürültüyle patlamasıyla başladı. Yangın nedeniyle çıkan duman odalara ve merdiven boşluklarına dolunca üst katlarda paniğe neden oldu. Çalışanlar hemen yangın merdivenlerine akın etti. Yangın merdivenlerinin yerden yüksek olması kadın çalışanlara zor anlar yaşattı. Bazı kadınlar yükseklik nedeniyle merdivenleri kullanamadı. Onlarca kişinin çalıştığı 5 katlı bina kısa sürede tahliye edildi. Duman nedeniyle zehirlenme tehlikesi geçirenlere ise ayran dağıtıldı. Bir süre sonra gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü.

Bu arada yangın sırasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde yaşanan korku ve panik cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Kamera kayıtlarına yansıyan görüntülerde çalışanların panik içinde yangın merdivenlerine gittiği görülüyor. Kayıtlarda pencereye çıkan bir kadının yangın merdivenlerinin yerden yüksek olması nedeniyle kullanamadığını söylemesi de bulunuyor.
CİHAN

Yorumlar