Gençlerin Bakışıyla Yönetim Modelleri

Malatya’da 'Gençlerin Bakışıyla Yönetim Modelleri Projesi' kapsamında düzenlenecek toplantıda başkanlık sistemi tartışılacak.

Google Haberlere Abone ol
Gençlerin Bakışıyla Yönetim Modelleri

Malatya’da 'Gençlerin Bakışıyla Yönetim Modelleri Projesi' kapsamında düzenlenecek toplantıda başkanlık sistemi tartışılacak. Proje koordinatörlüğünden yapılan açıklamaya göre, proje çerçevesinde 7-8 Aralık tarihlerinde düzenlenecek toplantılarda başkanlık sistemi tartışmaya açılacak.

Dünya Yerel Yönetimler ve Demokrasi Akademisi Vakfı tarafından yürütülen ve Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı'nca finanse edilen proje kapsamında düzenlenen toplantılarla, var olan yönetim modelleri tartışmaya açılırken, başkanlık, yarı başkanlık, parlamenter sistem ve partili cumhurbaşkanlığı sistemlerini ayrıntılarıyla ele alınması hedefleniyor.

Türkiye’nin 81 ilindeki üniversitelerde gerçekleştirilmesi düşünülen arama konferanslarıyla gençlerin konu üzerine bilgilendirilmesi sağlanacak ve gençlerin yönetim modelleri üzerine düşünceleri anket ve notlarla Ulusal Zirve’ye taşınacak. Ayrıca, 81 ilde ve sosyal medya üzerinde yayınlanacak anket çalışmasıyla ülke genelinde her düşünceden gençlerin, projeye katılmaları sağlanacak. Anket çalışmasıyla ülke genelinde gençlerin konuya ilgileri ve hâkimiyetleri analiz edilecek, yönetim modelleri üzerine katkıları alınacak.


 

Yorumlar