Gençlerden 28 Şubat tepkisi: Rehavetin de farkındayız

Milli Türk Talebe Birliği üyesi gençler, 28 Şubat’ın izlerinden kurtulmak için yeni anayasanın mutlaka yapılmasını istedi.

Google Haberlere Abone ol
Gençlerden 28 Şubat tepkisi: Rehavetin de farkındayız

Milli Türk Talebe Birliği üyesi gençler, 28 Şubat’ın izlerinden kurtulmak için yeni anayasanın mutlaka yapılmasını istedi. Gençler, elde edilen kazanımların ardından bir rehavet oluştuğunu dile getirdi.

Bursa İl Başkanı Halef Hakkı Cafer, Orhangazi Parkı’nda düzenlenen basın açıklamasında 28 Şubat sürecine değindi.
‘Unutulmaması gereken bir günden bu yana 17 yıl geçtiğini’ söyleyen Cafer, şöyle konuştu: “Bugün dönüp sürece baktığımızda 28 Şubat’ta mağdur durumunda olan milletimizin refahının, haklarının ve özgürlüklerinin o günlere göre ne kadar değiştiğinin farkındayız. Hatta fazla gelen bu rahatlığın oluşturmuş olduğu rehavetin de farkındayız.”

“YENİ ANAYASA İSTİYORUZ”

Cafer, şöyle devam etti: “28 Şubat döneminde asker, yargı ve medya ile birlikte darbelerin işbirliğini yapan YÖK’ün kapatılması gerektiğini Milli Türk Talebe Birliği olarak yıllardır dile getirmekteyiz. Ülkemizi geriye götüren 28 Şubat gibi yaşadığımız bir çok sorunun çözümü olarak gördüğümüz yeni anayasanın bir an önce yapılmasını istiyoruz. Milli Türk Talebe Birliği, 28 Şubat’ın bir daha yaşanmasını istemediği gibi, izlerinden biran önce kurtulmak istiyor.”
CİHAN

Yorumlar