Gençler ‘Gençlik ve güvenli gelecek’ projesiyle terörü karşı bilgilendiriliyor

Erzincan Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliğinin ‘Gençlik ve güvenli gelecek’ konferansları devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Gençler ‘Gençlik ve güvenli gelecek’ projesiyle terörü karşı bilgilendiriliyor

Erzincan Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliğinin ‘Gençlik ve güvenli gelecek’ konferansları devam ediyor. Konferanslarda gençlerin terör örgütlerinin propagandalarını etkisiz kılmaya yönelik çalışmalar anlatılıyor.

Erzincan Lisesi'nde eğitim ve öğretimine devam eden 11. ve 12. sınıf öğrencilerine ‘Gençlik ve güvenli gelecek projesi’ kapsamında ‘Terör-terörizm, terörün etkileri, terör örgütlerinin hedefi neden Türkiye ve neden gençlik’ konularında konferanslar verildi. Konferansa katılan öğretmenler ve öğrenciler emniyet müdürlüğünün faaliyetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Okul idarecileri, önümüzdeki yıllarda üniversite sıralarına oturacak olan öğrencilerin, terör örgütlerinin lise ve üniversite öğrencilerinin üzerindeki karanlık planları doğrultusunda bilgi sahibi olduklarını söyleyerek, emniyet müdürlüğüne çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

Konferans sonunda öğrencilere emniyet görevlileri tarafından kalem, not defteri ve broşür hediye edildi ve ikramlarda bulunuldu. CİHAN

Yorumlar