Genç turizmcilerin mezuniyet coşkusu

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Türkan – Tuncer Hasçalık Turizm Fakültesi’nin Mezuniyet ve Şed Kuşatma Töreni ile Hayırsever Günü’ne katılarak hem genç turizmcilerin mezuniyet coşkusuna ortak oldu hem de fakülteyi...

Google Haberlere Abone ol
Genç turizmcilerin mezuniyet coşkusu

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Türkan – Tuncer Hasçalık Turizm Fakültesi’nin Mezuniyet ve Şed Kuşatma Töreni ile Hayırsever Günü’ne katılarak hem genç turizmcilerin mezuniyet coşkusuna ortak oldu hem de fakülteyi yaptıran hayırsever Hasçalık Ailesi ile bir araya geldi.

Türkan – Tuncer Hasçalık Turizm Fakültesi’nde düzenlenen Mezuniyet ve Şed Kuşatma Töreni’ne Vali Düzgün başta olmak üzere ERÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Murat Doğan, Vali Yardımcısı Erkaya Yırık, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Eski ERÜ Rektörü Prof. Dr. Cengiz Utaş ve hayırsever Türkan – Tuncer Hasçalık ile çok sayıda davetli katıldı. Vali Düzgün, törende yaptığı konuşmada, mezun 62 genç turizmciyi tebrik ederek, bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi. Turizmde potansiyeli yüksek ve gelişmeye açık bir vilayette Turizm Fakültesi bulunmasının önemine işaret eden ve buradan yetişen genç turizmcilerin gerek ilimize gerekse ülke turizmine sağlayacağı katkıya vurgu yapan Vali Düzgün, “Türkiye, dünyada en çok turist kabul eden ilk 7 ülke arasındadır. Kayseri’yi de Türkiye’de ziyaret edilen şehirlerin üst sıralarına taşımamız gerekiyor. Turizm Fakültemizde yetişen genç turizmcilerin de okudukları üniversitenin bulunduğu şehrin turizmine katkı sağlayacaklarına inanıyorum” dedi.

ERÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Murat Doğan da, 2013 – 2014 eğitim öğretim yılının ilk mezuniyet törenini gerçekleştirmenin heyecanını yaşadıklarını belirterek, öğrencilerin yetişmesinde emeği geçen öğretim üyeleri ve ailelere teşekkür etti, mezunlara başarılar diledi. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ise mezun öğrencileri kutlayarak, bilgi, tecrübe ve sabır tavsiyesinde bulundu.

Konuşmaların ardından yaş kütüğüne plaket çakan dönem birincisi Emine Caner’e diploması ve plaketi Vali Düzgün tarafından verildi.

Vali Düzgün, hatıra fotoğrafının ardından Turizm Fakültesi’ni yapıp üniversiteye bağışlayan Türkan – Tuncer Hasçalık çifti ile ailenin diğer fertleri ile ‘Hayırsever Günü’nde bir araya geldi. Mezun öğrenciler ile ailelerinin de katıldığı etkinlikte pilav ikram edilirken, Vali Düzgün katkılarından dolayı bir kez daha Hasçalık Ailesi’ne teşekkür etti.

CİHAN

Yorumlar