Genç TEMA grubu doğa yürüyüşü yaparken fidan dikti

TEMA Vakfı Kayseri Temsilciliği’nin desteklediği yürüyüşe çok sayıda üniversite öğrencisi, öğretmen ve üniversite hocaları katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Genç TEMA grubu doğa yürüyüşü yaparken fidan dikti

TEMA Vakfı Kayseri Temsilciliği’nin desteklediği yürüyüşe çok sayıda üniversite öğrencisi, öğretmen ve üniversite hocaları katıldı. Genç TEMA üyeleri yanlarında götürdükleri fidanları da toprakla buluşturdu.

Erciyes Üniversitesi Genç TEMA Başkanı Rümeysa Öncel, yaptığı konuşmada, “Kayseri’deki farklı üniversitelerden katılım sağlayan arkadaşlarımızla şehrimizin güzel beldelerine doğa yürüyüşleri düzenliyoruz. Altı kilometrelik bir vadi yürüyüşünden sonra dünyaca ünlü büyüğümüz Mimar Sinan’ın çocukluğunun geçtiği eve ulaştık. Rehber eşliğinde Mimar Sinan Evi’ni gezdik. Bölgemizin birçok uygarlığa ev sahipliği yaptığına yeraltı şehrini gezerek bir kez daha şahit olduk” dedi.

Etkinlik sorumlularından Serbay Demirkoparan da, “Çevre gönüllüleri olarak bu tür etkinlikleri düzenli olarak yapıyoruz. Arkadaşlarımız üzerinde sağlıklı yaşam ve toprağa saygı için bilinç oluşturmaya çalışıyoruz. Her zamanki gibi bu etkinlikte de yürüyüşe katılan bütün gönüllülerimiz adına uygun bir yere temsili bir adet tüplü çam fidanı diktik. Yaptığımız etkinlikte desteklerini esirgemeyen TEMA Vakfı Kayseri Temsilciliğine, Erciyes Üniversitesi Öğrenci Faaliyetleri Komisyon Başkanlığı’na ve değerli hocalarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Çevre temizliğinin ardından TEMA gönüllüleri bölgeden ayrıldı. CİHAN

Yorumlar