Genç kızlardan 3 gündür haber alınamıyor

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde 15 yaşındaki Norveç'li iki kız arkadaştan 3 gündür bir haber alınamıyor. Kızların aileleri sosyal paylaşım sitelerine ilan vererek çocuklarından haber almaya çalışıyor.

Google Haberlere Abone ol
Genç kızlardan 3 gündür haber alınamıyor

Alanya'nın Obagöl mevkiine 5 yıl önce yerleşen Norveçli Lila Litta Hoholm'un 15 yaşındaki kızı Mia Emilie Haugen, yaz tatili için 5 hafta önce ailesinin yanına geldi. Aynı bölgede bir otelde tatil yapan aynı yaştaki İda Marie Norland ile görüşen Haugen'den 3 gündür haber alınamıyor. İki kız arkadaşın aileleri, eve dönmeyen çocuklarının bulunması için polise başvurdu. 
Kızlarının hayatından endişe eden aileler, çocuklarının fotoğraflarını sosyal paylaşım sitelerinden 'Kayıp' başlığıyla paylaştı. Kendilerini arayan kişinin kızlarının cep telefonunu sattığını söylediğini anlatan Mia Emilie Haugen'in annesi Lili Lita Hoholm, "Kızım çok iyi Türkçe konuşur. Dışarı çıkarken pasaportunu almamış. İzni de bitti, yarın Norveç'e dönmesi gerekiyor" dedi. Eski erkek arkadaşının kızına ulaştığını belirten Hoholm, "'Alanya'dayız endişe etmeyin' demiş. Saçlarını da siyaha boyatmış. Bulundukları yerin adresini vermemiş" diye konuştu. İki aile kızlarının bir an önce bulunması için telefon numaralarını yazdıkları ilanları internet üzerinden paylaşmayı sürdürüyor. (DHA)

Yorumlar