Genç kızın katil zanlısı yakalandı

Bolu’da dün gece boğazından bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Bigem Çubukçuoğlu’nun katil zanlısı yakalandı. Zanlı 38 yaşındaki A.K.'nın psikolojik sorunları olduğu ve daha öncede caddede gezen bir kadına saldırdığı...

Google Haberlere Abone ol
Genç kızın katil zanlısı yakalandı

Bolu’da dün gece boğazından bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Bigem Çubukçuoğlu’nun katil zanlısı yakalandı. Zanlı 38 yaşındaki A.K.'nın psikolojik sorunları olduğu ve daha öncede caddede gezen bir kadına saldırdığı bildirildi.

Kız arkadaşıyla birlikte Borazanlar Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde bulunan bir kafeteryada yemek yedikten sonra arabasına binmek üzere karşı kaldırıma geçen Bigem Çubukçuoğlu'nun karşısına çıkan 38 yaşındaki A.K isimli kadın, yanındaki bıçakla maktule saldırdı. Boğazından bıçaklanan genç kız kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

YÜRÜRKEN YAKALANDI

Bolu polisi gece boyunca olay yerinden kaçan A.K’yi yakalamak için şehrin kilit noktalarında operasyon başlattı. Katil zanlısı yolda yürürken yakalandı. Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan A.K. bugün adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Geçtiğimiz eylül ayında katil zanlısının İzzet Baysal Caddesi üzerinde arkadaşıyla yürüyen Ganime Ö. isimli bir bayana saldırdığı saçlarından sürüklediği öğrenildi. CİHAN

Yorumlar