Genç GAPGİAD'ın eğitim seminerleri devam ediyor

Gaziantep Girişimci İş Adamları Derneği (GAPGİAD) Gençlik Komitesi Başkanı Ahmet Kavsara, “Başarılı kurum ve kişilere baktığımızda, başarılarının arkasındaki en önemli gücün eğitim olduğu görülmekte.

Google Haberlere Abone ol
Genç GAPGİAD'ın eğitim seminerleri devam ediyor

Gaziantep Girişimci İş Adamları Derneği (GAPGİAD) Gençlik Komitesi Başkanı Ahmet Kavsara, “Başarılı kurum ve kişilere baktığımızda, başarılarının arkasındaki en önemli gücün eğitim olduğu görülmekte.” dedi. Genç GAPGİAD tarafından düzenlenen "Kişisel İmaj ve Görgü Kuralları" konulu eğitim seminerleri devam ediyor.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Kavsara, “Eğitim amaçla başlar, öğretme öğrenme etkinlikleriyle devam eder ve değerlendirmeyle son bulur. Sürecin bu mantığı, bütün kültürler için aynıdır. Amaçların içeriği ve öğrenme için kullanılan öğretme yöntemleri kültürden kültüre değişebilir fakat sürecin doğası değişmez.” diye konuştu. İnsanın eğitiminin doğduğu andan itibaren başladığını ve ölünceye kadar devam ettiğini vurgulayarak, “Okul öncesi ve okul sürecinde devam eden eğitim, mesleğe atıldıktan sonra da sürer gider. İşe başlamakla kişinin eğitimi tabii ki sona ermez. Görevinin gerektirdiği, kendisinden hizmet beklenen konularda sürekli eğitim görmezse başarılı olması mümkün değildir. Kurumların başarılı olabilmeleri, öncelikle her çalışanı gerçekten başarılı olabileceği, bilgi, beceri ve yeteneklerini gösterebileceği doğru alanlarda çalıştırabilmek, önlerine mesleki bir vizyon koyarak kariyer gelişmelerine yardımcı olmakla mümkündür.” dedi. CİHAN

Yorumlar