Genç GAPGİAD Gaziantep’e katkı sunmaya hazır

Gaziantep Girişimci İş Adamları Derneği'nin (GAPGİAD) genç üyelerinden oluşan Genç GAPGİAD, şehrin ekonomisine katkı sunmaya hazır olduklarını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Genç GAPGİAD Gaziantep’e katkı sunmaya hazır

Gaziantep Girişimci İş Adamları Derneği'nin (GAPGİAD) genç üyelerinden oluşan Genç GAPGİAD, şehrin ekonomisine katkı sunmaya hazır olduklarını açıkladı.

Genç GAPGİAD Yönetim Kurulu üyeleri basın mensupları ile bir araya geldi. Genç GAPGİAD Başkanı Ahmet Kavsara, genç ve dinamik bir ekip ile çıkılan bu yolda Gaziantep’e ve üyelere artı değerde bulunmayı amaçladıklarını ifade etti. Kavsara, “Sivil toplum kuruluşu sorumluluğuyla oluşturduğumuz bu genç grup ile Gaziantep'in ticarette yakaladığı başarı ve istikrarı, sosyal ve kültürel alanda da yakalaması için üzerimize düşen hiç bir görevden kaçınmadan, bir nefer gibi çalışmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim.” dedi.

Genç Gapgiad olarak 3 hedef doğrultusunda hizmet vermeyi amaçladıklarını söyleyen Kavsara, “Üst kuruluşumuz TUSKON'un global gücünü de arkamıza alarak daralan dünya pazarında üyelerimizin dışa açılımlarını sağlamak istiyoruz. Böylelikle üyelerimizin hem iç hem de dış piyasa da iş yapmalarına olanak sağlanarak global ekonomide gerçekleşen krizlerin olumsuzluklarını minimize etmek istiyoruz.” diye konuştu.

İkinci hedeflerinin üyelerinin profesyonel eğitimler ile vizyon ve kurumsallıklarının artırılmasını amaçladıklarını dile getiren Kavsara, şunları kaydetti: “Üçüncü hedefimiz ise, Anadolu da işletmelerde yaşanmış en büyük problemlerin başında gelen ortak kültürünün geliştirilmesidir. İşletmeleri 1. nesil kurar, 2. nesil büyütür ve 3. nesil yıkar kanısını yıkmak istiyoruz. Bunun için önümüzdeki mülahaz örnekleri inceleyerek, tecrübeli büyüklerimizin fikirlerini de üniversitelerimiz desteklerini de arkamıza alarak bu konuda çalıştaylar yapmayı amaçlıyoruz.”

Kavsara, farklı sektörlerde faaliyet gösteren başarılı iş adamlarından oluşturmuş oldukları yönetim kurullarıyla, şehrine katma değer katacak bir sinerji oluşturarak Gaziantep’in sosyal ve kültürel hayatında gelişime katkılarının olacağını ifade etti.

Genç GAPGİAD Yönetim kurulu, Başkan Ahmet Kavsara önderliğinde Ömer Faruk Coşkun, Abdullah Çakmak, Necdet Tombalak, İbrahim Yetkinşekerci, Ömer Faruk Can, Fatih Yıldız, Serhat Tümer ve Emin Yunus Altınbaş gibi üyelerden oluşuyor.
CİHAN

Yorumlar