Genç bisikletçi hastanelik oldu

Bir bisiklet kulübünün gençler kategorisindeki yarışmalarına hazırlanan Faruk Öztürk, bisikletiyle E-5 karayoluna girince hastanelik oldu.

Google Haberlere Abone ol
Genç bisikletçi hastanelik oldu

Bir bisiklet kulübünün gençler kategorisindeki yarışmalarına hazırlanan Faruk Öztürk, bisikletiyle E-5 karayoluna girince hastanelik oldu. Kadıköy Kozyatağı'nda kadın sürücünün çarptığı genç sporcu ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza, öğle saatlerinde Kozyatağı, E-5 karayolu Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yol ayrımında meydana geldi. İddialara göre önümüzdeki günlerde yapılması planlanan Türkiye Triatlon Federasyonu 2014 Çekmeköy Kıs Duatlonu'na hazırlanan Faruk Öztürk, spor elbiselerini giydikten sonra yarış bisikletini de alarak yola çıktı. Bisiklet yolu bulunmayan E-5 karayolunda bir süre ilerleyen Öztürk, Kozyatağı'nda aniden şerit değiştirince ismi açıklanmayan bir kadının kullandığı 34 GM 5262 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan Faruk Öztürk'ün yardımına yoldaki diğer sürücüler koştu. Genç sporcu bir süre yerde bekletildikten sonra gelen ambulansla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedavi altına alınan Öztürk'ün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Öztürk'ün olay yerinde kalan yarış bisikleti ise başka bir bisikletçi tarafından yol kenarına kaldırıldı. Bir görgü tanığı, Öztürk'ün aniden şerit değiştirdiği için kazanın meydana geldiğini söyledi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bu arada Faruk Öztürk, geçen yıl Türkiye Triatlon Federasyonu Tarafından düzenlenen Çekmeköy Kış Duatlonu'nda genç sporcular kategorisinde dereceye girdiği öğrenildi. CİHAN

Yorumlar