Gemileri sürükleyen dalgalar önünde selfie çekti

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan rüzgar gemileri sürükledi, dalgalar kıyı şeridini dövdü. Bazı vatandaşlar ise 5 metreye kadar yükselen dalgalar önünde selfie çektirdi. İlçede dün geceden itibaren etkili olan...

Google Haberlere Abone ol
Gemileri sürükleyen dalgalar önünde selfie çekti

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan rüzgar gemileri sürükledi, dalgalar kıyı şeridini dövdü. Bazı vatandaşlar ise 5 metreye kadar yükselen dalgalar önünde selfie çektirdi.

İlçede dün geceden itibaren etkili olan fırtına gün içerisinde de etkisini sürdürdü. Sabah saatlerinden itibaren sağanak şeklinde yapan yağmur, yollarda göletler oluşmasına neden oldu. Akşam saatlerinde ise şiddetini arttıran rüzgar liman içine sığınmak isteyen bir gemiyi sürükledi. Çapasını atmasına rağmen sürüklenmeye devam eden Credo isimli kuru yük gemisi, acente römorkörü tarafından liman içine alındı. Ereğli açıklarında ki Nazlım isimli bir başka gemi ise sürüklenmekten motorlarını çalıştırarak kurtuldu.

İlçe merkezinde ise rüzgarla birlikte kıyıya vuran dalgalar renkli görüntüler oluşturdu. Kıyıyı döven ve boyu zaman zaman 6 metreye kadar çıkan dalgalar, vatandaşlarda da ilham kaynağı oldu. Dalgaları fırsat bilen bazı vatandaşlar anı ölümsüzleştirmek için cep telefonlarından selfie yaparak arkadaşları ile paylaştı. Selfie serüvenine katılan Erkan Çıldır, dalgalar önünde fotoğraf çektirmenin çok güzel olduğunu söyledi.

Diğer yandan yetkililer; olumsuz hava şartları dolayısıyla yaşanabilecek doğal afet ve sel olayına karşı vatandaşların dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

CİHAN

Yorumlar