Gelin ve damat Apollon Tapınağı'nda fotoğraf çektirmek için Denizli'den geldi

Deniz'de dünya evine giren gelin ile damat tarihi tapınakta fotoğraf çektirmek için Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side Antik Kent'teki Apollon Tapınağı'na geldi.Denizli'de evlenen Çetin-Nazan Kolay çifti, gelinlik ve damatlığıyla Apollon...

Google Haberlere Abone ol
Gelin ve damat Apollon Tapınağı'nda fotoğraf çektirmek için Denizli'den geldi

Deniz'de dünya evine giren gelin ile damat tarihi tapınakta fotoğraf çektirmek için Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side Antik Kent'teki Apollon Tapınağı'na geldi.

Denizli'de evlenen Çetin-Nazan Kolay çifti, gelinlik ve damatlığıyla Apollon Tapınağı'nda hatıra fotoğrafı çektirdi. Kolay çifti, fotoğrafçılarını da Deniz'den getirdiklerini belirtti.

Damat Çetin Kolay, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın yurt dışı tanıtımlarında yer alan Apollon Tapınağı'nda eşi ile birlikte fotoğraf çektirerek gelecekte çocuklarına güzel bir fotoğraf bırakmak istediklerini ifade etti.

Side'deki Apollon Tapınağı'nın dünyaca ünlü bir tapınak olduğunu belirten Kolay, "Ülkemize gelen turistlerin bazılarının nikah merasimlerini 2 bin yıllık Apollon Tapınağı önünde yaptığını okuduk. Bizde eşimle Denizli'den Side'de Apollon Tapınağı önünde fotoğrafımız olsun istedik. Tarihi tapınakta gelinlik ve damatlıkla hatıra fotoğrafı çektirmek çok güzel bir duygu." dedi.

Gelin Kolay'da eşi ile birlikte tarihi Apollon Tapınağı önünde gelinlikle fotoğraf çektirmekten mutlu olduğunu kaydetti.

Tapınaklar bölgesine gelen bazı turistlerde gelin ve damatla hatıra fotoğrafı çektirdi. CİHAN

Yorumlar