Gelin ve damat adayları hikah tarihi olarak '4.4.2014'ü tercih etti

Yılın belirli günlerini özel kılan rakamsal tarihlerden biri olan 4.4.2014 tarihi de nikâh kıymak isteyenlerin tercihi oldu.

Google Haberlere Abone ol
Gelin ve damat adayları hikah tarihi olarak '4.4.2014'ü tercih etti

Yılın belirli günlerini özel kılan rakamsal tarihlerden biri olan 4.4.2014 tarihi de nikâh kıymak isteyenlerin tercihi oldu. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul da gelin ve damat adayların nikâhlarını kendisi kıyarak çiftlere ömür boyu mutluluk diledi.

Samsun’un Terme ilçesi Belediye Nikah Salonu'nda 4.4.2014 hareketliliği yaşandı. Evlenecek olan çiftlerin yılın belli bir gününe denk gelen özel tarihleri kaçırmayarak, hep hatırlanmak ve özel bir günde nikah yaptırmak için seçtikleri özel 2014 yılının özel günü olan 4.4.2014 tarihi de belediye nikah salonunu hareketlendirdi.

Evlenecek çiftlerin nikahlarını, mazbatasını alarak görevine başlayan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul kıydı. Şenol Kul, kendisinin de bu özel günde ilk mesaisinin yaptığını belirterek, bu günün kendisi için de özel bir yer taşıyacağını aktardı. Nikahı kıyılan çiftlere evlilik cüzdanlarını takdim eden Kul, bir ömür boyu mutlu ve sağlıklı olarak evliliklerini sürdürmelerini dileyerek çiftleri tebrik etti.

Emine Öztürk ve Yılmaz Kontaş da evlenmek için 4.4.2014 tarihini seçen çiftlerden biri. Nikah defterini eline alan Emine Öztürk, “Bugün bizim için önemli bir gün tarih olarak hem emsali yok hem de yılın sadece bize özel bir günü gibi olması nedeniyle bu günün olmasını seçtik. Nikâhımızı da kıyarak evlilik cüzdanımızı aldık, inşallah bize şans getiren bir tarih olur.” dedi.
CİHAN

Yorumlar