Geislingenli Türkler kirlenen sokakları temizlemeye yardım etti

Almanya'da Geislingen Belediye Meclisi Yeşiller Partisi Grubu Başkan Vekili ve Yeşiller İlçe Başkanı İsmail Mutlu inisiyatifiyle Geislingen’de faaliyet gösteren derneklerden gönüllü 15 kişi yağmura rağmen sokaklarda çöp topladı.

Google Haberlere Abone ol
Geislingenli Türkler kirlenen sokakları temizlemeye yardım etti

Almanya'da Geislingen Belediye Meclisi Yeşiller Partisi Grubu Başkan Vekili ve Yeşiller İlçe Başkanı İsmail Mutlu inisiyatifiyle Geislingen’de faaliyet gösteren derneklerden gönüllü 15 kişi yağmura rağmen sokaklarda çöp topladı. Örnek bir davranış olarak değerlendirilen bu girişim çevre sakinlerinden büyük takdir gördü.

Yılbaşı gecesi havai fişek kullanımı dolayısıyla Geislingen sokaklarının berbat hale geldiğini dikkat çeken İsmail Mutlu, çevre temizliğine önem verdiklerini, bunuda sokak ve parklara atılan çöpleri, atıkları toplayarak gösterdiklerini ifade etti. Sabah saat 07.00’de başlayan temizlik öğle saatlerine kadar sürerken, yağmurdan dolayı ıslanan temizlik severlere Geislingen Belediye Başkanı Wolfgang Amann da teşekkür ederek bu gönüllü hizmet girişimine övgüler yağdırdı. Belediye Temizlik Daire Başkanı Peter Lecjaks ve Traugott OBwald da katılımcıların girişimini örnek bir davranış olarak değerlendirdi. CİHAN

Yorumlar