'Gezici' Tabipler Odası doktorları 'yürüyüş'e davet etti

Gezi eylemlerinin en büyük destekçilerinden Tabipler Odası, CHP tarafından başlatılan yürüşe katılmaya karar verdi. Oda tarafından doktorlara gönderilen mesajda yürüyüşe katılım daveti yapıldı

Google Haberlere Abone ol
'Gezici' Tabipler Odası doktorları 'yürüyüş'e davet etti

Sonhaberler | Haber Merkezi 

Türkiye'nin Gezi olayları hükümet aleyhindeki faaliyetleriyle tanıdığı Tabipler Odası, CHP tarafından başlatılan yürüyüşe katılma kararı aldı. Tabipler Odası, Kılıçdaroğlu'nun adalet yürüyüşüne destek için çağrıda bulundu.

Daha önce hazırladıkları duyurular ve yaptıkları açıklamalarla skandallara imza atan Tabipler Odası, bunlara bir yenisini daha ekledi. Telefonla bütün üyelerine mesaj yollayarak onları CHP'nin eylemine katılmaya çağırdı.  Üyelerine SMS ile çağrı yapan Tabipler Odası, CHP'nin sözde "Adalet" yürüyüşüne katılacakların yapması gerekenler konusunda bilgilendirmeyi de ihmal etmedi.

Tabip Odasının üyelerine gönderdiği SMS şöyle: "Hekimler Adalet Yürüyüşüne Katılıyor! Darbelere, OHAL'e ve antidemokratik düzene karşı laik ve demokratik bir ülkede barış içinde yaşamak için 23 Haziran Cuma günü Adalet Yürüyüşüne katılıyoruz. Otobüslerle gidiş için lütfen adınızı Perşembe 14.00'a kadar Oda sekreteryasına bildiriniz. B016"

Yorumlar

doktor doktorlar bu kılıçtaroğlu na uyacak kadar aptalmı