Gecekonduda çıkan yangında hamile anne, eşi ve 2 çocuğu hayatını kaybetti

Çorum'da bir gecekonduda çıkan yangında 5 aylık hamile kadın ile 2 çocuğu ve eşi hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Gecekonduda çıkan yangında hamile anne, eşi ve 2 çocuğu hayatını kaybetti

Çorum'da bir gecekonduda çıkan yangında 5 aylık hamile kadın ile 2 çocuğu ve eşi hayatını kaybetti. Bahçeli Evler Mahallesi Sülüklüevler 40. Sokak'ta meydana gelen olayın yürek burkan görüntüleri gün yüzüne çıktı.

Yanan evde 3 yaşındaki Özlem Yılancı'nın oyuncağı ve okul çantasının yanmış hali yürek burktu. Olay, dün gece geç saatlerde meydana gelmiş, evin hanımı Songül Yılancı (29), sobanın yanına yıkadığı çamaşırları asarken, bir süre sonra Yılancı ailesi uykuya daldı. Bu sırada sobadan sıçrayan kıvılcımlar çamaşırları yakmaya başladı. Büyüyen alevler daha sonra odada bulunan deri koltuklara da sıçrayınca yangın tüm evi sardı. Evde bulunan işsiz baba Bilal Yılancı (33), 5 aylık hamile olduğu öğrenilen eşi Songül Yılancı ile çocukları Sıla Yılancı (8) ve Özlem Yılancı (3) yanarak hayatlarını kaybetti.

Anne Yılancı'nın, 3 yaşındaki kızı Özlem'i kurtarmak için pencerenin demir korkuluklarından dışarıya çıkarmak istemiş ancak başarılı olamamıştı. Yangının meydana geldiği o evde ise günün ağarmasıyla korkunç manzara da ortaya çıktı. Tamamen yanan evde geriye eşyalar ve küçük çocukların oyuncağı ile sırt çantaları kaldı.

Öte yandan, işsiz olduğu öğrenilen baba Yılancı'nın, pazarlarda ve inşaatlarda günübirlik çalışarak evinin geçimini sağlamaya çalıştığı belirtildi. Çorum Valisi Sabri Başköy, yanan evde incelemelerde bulunarak, yetkililerden ve mahalledeki diğer vatandaşlardan olayla ilgili bilgi aldı.
CİHAN

Yorumlar