Gebze siyasetinin farklı yüzü

MHP'den Gebze Belediyesi meclis üyesi adayı olmak isteyen Hasan Güler, süslediği üç tekerlekli bisikleti ile ilçe sokaklarında seçim propagandasına başladı.

Google Haberlere Abone ol
Gebze siyasetinin farklı yüzü

MHP'den Gebze Belediyesi meclis üyesi adayı olmak isteyen Hasan Güler, süslediği üç tekerlekli bisikleti ile ilçe sokaklarında seçim propagandasına başladı.

SSK'dan işçi emeklisi olan Güler, 1960 Tokat doğumlu. MHP'nin mahalle başkanlığını yapan Güler, şimdi de MHP'nin Gebze Belediye meclis üyeliği adaylığına soyundu. Diğer siyasilerden farkı ise yürüttüğü seçim kampanyası. Üç tekerlekli bisikletini MHP'nin bayrakları ve kendi afişleri ile süsleyen Güler, bisikletinin ön sepetine koyduğu küçük müzik çalar ile de çalışmalarını sesli olarak halka duyuruyor. Vatandaşların ilgisi ile karşılaşan Güler, sempatik tavırları ile genel siyasetçi çizgisinden ayrılıyor.

Gebze Belediyesi meclis üyeliği adaylık takvimi doğrultusunda çalışmalarını planlayan Güler, her gün köy ziyaretleri yaptığını söylüyor.
1 Ocak itibari ile Gebze Belediyesi meclis üyeliği adaylığı çalışmalarına başladığını söyleyen Güler, "Herkes kendi imkanları doğrultusunda araç giydirirken ben de bisikletimi süsledim. Mahalle, köy, sokak Gebze'nin her yerini kendimi tanıtmak ve destek istemek için geziyorum." dedi. Gebze'nin sanayi kenti olduğuna dikkati çeken Güler, "Ben de işçi emeklisiyim. Vatandaşlarımızın çoğu işçi. Bu işçi kardeşlerimi Gebze Belediyesi Meclisi'nde temsil etmek istiyorum. Farklı kişiliğim ve konumumla Gebze meclisinde de farkımı ortaya koyacağım." diye konuştu.

Halkın her kesiminden destek aldığını vurgulayan Güler, Gebze için projelerini ise şöyle sıralıyor: "Gebze'de trafik sorunu var. Özellikle kenar mahallelerde altyapı sorunu mevcut. Özellikle organize sanayi bölgelerine ve muhtelif yerlere yeni toplu taşıma hatları açılarak ulaşıma nefes aldırılmalı." CİHAN

Yorumlar